PR CUAET
-
Довідку про несудимість офомлювати через посольство, чи через Дію підійде?
-
Хто знає чи актуальний статус аплікації дається автоматичним відповідачем коли дзвониш до IRCC?
-
Підкажіть як краще зробити. Отримала референс від роботодавця з України, працювала на них 3 роки але давно. Вказали все як просила, лише за зп написали без цифр: «щомісячно, не менше законодавчо встановленого мінімуму на момент виплати» бо доступа до цих цифр у директора ннмає наразі. В принципі мене є довідка з пенсійного і з податкової за той період, консультант сказав можна їх прикласти. Сама фірма вже лише на паперах працює бо моє рідне місто під обстрілами і там фізично вже ні звязок не працює ні офісу немає, лист цей чекала 1,5 місяці,зараз думаю Чи є сенс просити розписувати зп по моїм довідкам, бо теж не зрозуміло як вказати, я ж не одну ту саму суму отримувала кожен місяць,там самі ті довідки за 3 роки - 3-4 листи.
-
Супер! Дуже вдячка за допомогу! Всім добра!
-
Так - в переліку документів фото є звісно. Але в нас їх не вимагали. Думала, що то всім так. Виходить, що по різному - в кожного свій досвід.
-
Доброго дня! Ситуація наступна, в липні минулого року подала мамі на візу за програмою CUAET. Рішення прийшло та запит на паспорт для вклеювання візи 17 липня цього року… але побачили цей лист лише вчора! Мама з паспортом в Україні і не вкладається в 30 днів((( щоб передати паспорт на вклейку візи. Що робити? Куди дзвонити? Куди бігти чи писати? В кризову форму ircc написала, але чи відповість хтось. Дуже дякую за поради
-
Значить не поспішаємо
-
Якщо не помиляюсь то Марія то скоріш за все міграційний консультант,а подавались напевно ви з адвокатом з яким вона тоді співпрацювала,правильно?