PR CUAET
-
Так в тому і є питання що ми хочемо від них прискорення того що на їх думку і так іде за неіснуючим графіком😁. Вони по телефону ще з 2023 р відповідають що все буде добре і треба чекати. 10 разів дзвонил їх відповідь абсолютно теж сама. Можно на аркуші паперу записати і читати сам собі навіть без дзвінку😅
-
Вы тут пытаетесь зайти? www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html
-
ні, мова про пааспорт як я бачу зі зразка заяви, це потрібно вказувати навіть для паспорта
-
я робив через моно банк
-
Ви змогли виготовити ід картку (що не є закордонним паспортом) через консульство? А стоп, бачу
-
Власне моно банк хоче щоб я особисто відібрала карту, що є неможливим… оскільки мій закордонний паспорт продовжений, вони ідентифікують мене по Укр паспорту бо закордонний в Україні вважається недійсним… тому це теж не варіант
-
Дуже Вам дякую! Тепер б ще дізнатися, як заповнювати новий зразок, бо старий вони не приймуть, мені здається
-
Вона вже не на сайті тому не можу скинути її. Але ловіть нашу копію.
-
Та основне не порозуміння чому деякі заявки пропустили. Ось і намагаєшся знайти відповідь. Коли по різному йдуть справи після аор - то зрозуміло, в когось додаткові перевірки, в когось офіцер не поспішаючи робить все. А вот чому аор йде за чергою майже у всіх але не у всіх. 🤷🏻♀️ якщо це електрона черга. Але Остап писав нещодавно що по суті і ні.
-
в якій годині ви спіймали слот?
-
Дякую Вам, мені теж телефонували і сказали що в моєму випадку не можливо відкрити карту онлайн, без додаткових пояснень