PR CUAET
-
@olenash08 [678818043] більше не 🔇 в муті.
-
Я веду до того що ці "правила" прописані так що немає чітких вимог чи зобов'язань і все що ти робиш після ПР - робиш на свій страх і ризик. Якщо напрямк сказати : після номінації ти маєш прожити x часу тут, то це суперечитиме пункту про "резидент живе де хоче" ... Типу : ти можеш жити де хочеш, але якщо переїдеш кудись менш ніж за (1/2/3) роки - ми тобі влаштуємо.
-
Вітаю🥳 Вам медицину зарахували ту що ви проходили по приїзду по CUAET? 2022 чи 2023 році ви проходили?
-
А підкажіть, будь ласка, хто отримував новий ворк перміт - він по тривалості з дати подачі на 3 роки? Чи з дати обробки заявки? Маю на увазі, якщо подались 1 березня, апрув прийшов 6 червня, то WP буде з 1 березня чи 6 червня? Ще питання, у заявці вказувати період на який просите новий ВП як дата заповнення заявки плюс 3 роки чи можна н-д, з дати закінчення поточного перміту плюс 3 роки?
-
Добрый день, получила сегодня вот такое уведомление в CRA аккаунте. Что это? Я должна им деньги? 😬
-
а ви кєбєку декларацію відправляли? Якщо перша то поштою
-
Підкажіть будь ласка як відкрити щоб заповнити форму 5710 , маю в доступі редактор Acrobat , але не можу відкрити саму форму