PR CUAET
-
-
Продовжувати паспорт ви справді можете за 2 місяці до його закінчення печаткою на 5 років. Ловити слот на виготовлення нового паспорту ви можете в будь який час (навіть якщо до закінчення старого ще рік або два). Громадянину України можна мати 2 діючі закордонні паспорти. Якщо один у вас уже протермінований то його заберуть.
-
В этом чате еще есть я знаю , но и этот чат это не все украинцы Канады 😅не думаю что мы прямо одни одни 😊
-
Ні, Альбертійські бенефіти не залежать від статусу. Діють до дати до якої дали всім українцям
-
Да, конечно. И еще чаще всего работники почты в твоем присутствии проверяют, что внутри и потом запаковывают. По стоимости точно не скажу, сестра примерно за 5-6 кг заплатила 1600 гривен. Meest с Украины в Канаду не советую отправлять. Дороже, открывают во Львове, обязательно к чему угодно придеруться, вытянут это из посылки и отправят НП за ваш счет вам на адрес. Еще и дольше идет посылка
-
Сьогодні чоловік сказав що його колега який подався по NSNP на місяць раніше нас(він і на місяць раніше нас отримав номер справи) на днях отримав номінацію. Тому я прямо дуже надіюсь що це тенденція 😄
-
А коли той чоловік подав? Та який нок? Дякую
-
Доброго дня. Яким чином документально підтверджувати конвертацію грн/САD для CRA? Хто стикався з цим, підкажіть будь ласка.
-
В Канаду из Украины - новая почта. Доставка к дому. Макс 29 кг коробка. 2 недели Цены меняются. Мои 58 кг обошлись около 19 тыс.грн год назад. Можно укрпочтой тоже. В зависимости от размера посылки будет на дом или на отделении ближайшее. Цены примерно такие же как у НП
-
Подав на саму номінацію на початку березня. Отримав номер я так розумію в кінці травня. Чесно кажучи який нок не знаю, але це важка металургія(не медик і не будівництво)
-
Всім доброго дня, якщо можна підкажіть будь ласка як краще зробити на вашу думку. Я сам в Калгарі, плануємо що моя дружина разом із сином -12р приїхали до мене. В дружини є work permit в сина лише вклеїна віза, чи не буде проблем на митниці для сина отримати study permit чи буде потрібно в імміграційні службі отримувати інші документи для навчання дитини в школі. І взагалі як краще це зробити, дякую за відповідь
-
Я не знаю як зараз,чи видають в аеропорту чи ні,можливо потрібно просити. Але якщо ви не зможете отримати візітор рекорд на кордоні,ви можете отримати його на кордоні США-Канади. Це називається ФЛЕГПОЛІНГ, якщо потрібно буде подробиці, звертайтесь, ми через це пройшли.Це не складно,але є нюанси