PR CUAET
-
Получается,они начинают процесс background check после сдачи биометрии .🤔
-
для навчання в школі можуть надати study permit або visitor record. якщо не отримаєте в аеропорту - то для школярів онлайн відкривають без проблем і порівняно з іншими кейсами досить швидко.
-
all good. stay in Canada
-
є термінові переклади - вони дорожчі - але краще не затягувати з відповіддю.
-
здебільшого це сім днів
-
Зрозуміло щиро дякую за відповідь
-
Нема суми, є обмеження по типу процедур. Чистку в пломби покриває, інше требв посилати запит і якщо затвердять то буде безкоштовно, як ні- то з кишені.
-
Можливо у вас закінчились там кошти, карта не безлімітна…Просто дуже дивно…я теж дзвонила до health Alberta і вони сказали, що біла картка залишається…а ви після того дзвонили? Питали чому вона не працює?
-
Не могли там закончится деньги, как я писала выше - я ею остаток в стоматологии оплачивала, полный удар на себя брали рабочие бенефиты. Не звонила еще. Посчитала что ПР причина. Это было бы логично, коль получил уже ПР - пользуйся бенефитами на общих основаниях
-
Пробачте😞😔❤️ до сліз прошу Допомоги від безвихідного становища🙏🙏🙏 На колінах прошу зі сльозами на очах ... 😢 В даний момент дуже потрібно уколи амоксиклав і дві системи для крапельниць ....🙏 Потрібно 398гр 50 копійок або може е у когось саме ліки Мені дуже незручно просити але син 23роки після операції Кожна мати мене зрозуміє Дуже прошу допомоги До п'ятниці зможу о першій половині дня повернути 🙏🙏🙏❤️ На колінах буду вдячна 😔🙏Надам будь-які документи докази відео дзвінок Безвихідне становище І я молюся, що хтось відгукнеться на моє смс🙏 Вибачте всі відмовили...А банк 4323347363273142
-
На мене не орієнтуєтесь, бо в нас приблизно на місяць-два затримався розгляд по причині додавання депендета, а потім відмови від спонсорування. А подавалися ми 8 січня. АОR -4 квітня, медицину три рази зарахували:21 і 31 травня, 26 червня. FD -12 серпня і Р1 -сьогодні.