PR CUAET
-
Всім доброго вечора! Підкажіть , будь ласка, у Калгарі де завірить форму IMM 0191, адреси хто завіряв і які документи ще потрібно мати із собою? Дякую!
-
Доброго дня!Буду вдячна якщо хтось надасть інформацію зі свого досвіду. Чи можуть бути проблеми при посадці у літак з подовженим паспортом?Знаю,що у Європу не полетиш.Хочу вилетіти через Туреччину.Кажуть,що так неначе можна.Хочу купувати квиток,там думаю вказати дату,до якої подовжили.Але переживаю чи пропустять на літак.У паспорті тільки штамп.не розумію, чи подовжений він у системі.
-
на рахунок Biometric Instruction Letter - дуже важко спрогнозувати. програму розглядають повільно. це можуть бути місяці очікування.
-
Скоріше за все
-
опція про оплату була. і рекомендували оплачувати все відразу. тому що додаткові запити затягують процес розгляду аплікації. ви мабуть не уважно читали або не прийняли цьому значення.
-
на PR подається нова біометрія.
-
від 7 до 14 днів (терміни можуть бути різні) вам прийде підтвердження на електронну пошту про отримання і передачу вашого документу до відповідального офісу. ви також після цього передзвоніть до агента ircc і перепитайте чи вони отримали вашу квитанцію.
-
Так дивно, мені навіть на пропонувалось такої опції коли я подавалася. А зараз у статусі заявки зазначено We don't need you biometrics що в принципі логічно бо я сдавала біометрію коли CUAET оформлювала, а біометрія робиться раз на 10 років. Я зовсім запуталась якщо чесно, чому її зараз питають.
-
так. скину вам послідовність
-
1-888-242-2100 на цей номер телефонувати? Після того як отримаю на імейл підтвердження про отримання та передачу мого документу до відповідального офісу, вірно?
-
ваше завдання проконтролювати щоб офіс ircc отримав і опрацював вашу квитанцію. і потім очікування...
-
Я теж 16 грудня подалася, рівно 8 місяців AOR чекала, тілько сьогодні отримала
-
люди тільки AOR отримують зараз за грудень подачі. отже робіть висновки
-
Дуже Вам дякую за підтримку та такі детальні інструкції! Дай Бог Вам здоров'я!
-
можливо послідовність цифр буде іншою. памʼятаю що aor також питає робот. час очікування може бути довгим
-
(888) 242-2100 Спочатку вводите свій UCI, потім підтверджуєте, що він коректний (цифра1), потім з опцій обираєте 3 (питання, які часто задають стосовно аплікацій), з наступних опцій обираєте 2 (спонсорування для ПР), і нарешті 0 (поговорити з оператором).
-
Доброї ночі, підкажіть будь ласка. Починаю експрес ентрі профайл і там є 2 розділи: Family та Relatives in Canada. Якщо мій комон ло партнер є громадянином Канади - мені його записувати і в фемілі (ставити що в мене 2 людини в сімʼї) і в Relatives in Canada?