PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, хто стикався на провінційний етап - Skilled Worker Нової Скотії, а потім на федеральний. Чи потрібні референс листи з попередніх місць роботи в інших країнах? Дякую.
-
Дякую! Якщо не важко можете дати підсказку по візі. Ми подавалися перший раз, але отримали відміну так як там чомусь підтягнуло форму як на візітор рекорд. Нам підсказали вказати місце знаходження плза канадою(щоб отримати потрібну форму) Воно спрацювало, але ж одрауз додало багато додаткових документів які потрібно долучити. Як Ви із цим справилися, додавали ці всі пкстра документи чи переробляли заявку та додавали потрібну форму? Дякую Вам наперід.
-
В Едмонтон було багато, в Торонто нічого. Але тут кажуть що в Торонто в інший день. Ловила там і там.
-
А багато слотів було? Це був другий вівторок місяця, тому я намагалася зловити в Торонто. Але)
-
потрібно історію поїздок за останніх 10 років. на даному етапі (аплікація тільки submitted)- це не критична помилка. як отримаєте лист eligibility- будете мати можливість написати loe про свої поїздки яких не вказали
-
Спасибо
-
А если я не хочу платить,что им лучше написать?
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка, на якому етапі обробки заяви потрібно бути в Канаді обовʼязково?
-
Дякую
-
під час подачі заявки. потім portal,1,2 (ці етапи фінішні)
-
Підскажить будь ласка як зареєструватися на нову візу для дитини?У сина віза була вклеїна в старий паспорт,який дійсний до квітня 2025 року, но стаді перміт йому дали до 2027 року, тому що на кордоні я показала новий його паспорт.Як теперь вклеїти візу в новий паспорт?