PR CUAET
-
Я отримала в січні 2024
-
Всем привет! Пишу update по продлению ворк/стади пермитов на семью. Я писала недавно о том, что ждем еще с 18-ого февраля продление документов (2 ворк + 2 стади пермита). Нам тогда выдали документ о том, что мы можем работать в Канаде до 16-ого августа. Наши ворк пермиты при подаче действовали до апреля 2025. И вот ровно через пол года после подачи 16-ого августа наш статус изменился на то, что они начали рассмотрение наших документов и сегодня 19-ого августа (учитываем выходные) статус обновился, что продлили пермиты до окончания наших паспортов!Т.к. это меньше чем на 3 года, будем еще раз подавать на продление в марте с новыми паспортами. Вот такой вот сейчас processing time для семейных кейсов )
-
Ну так з тих, хто подавався в 2023 більшість досі чекає. Я була серед них, але в нашій ситуації все рухалося чомусь швидко.
-
це мабуть лист -approval in principle про те що ви відповідаєте умовам програми. у вас щось новіше (скопійовано з гуманітарної програми також). здебільшого люди отримували документ який називався Approval letter
-
Дякую, що ділитесь!
-
Вітаю. питання по Job Offer Foreign Worker stream. В умовах по work experience написано наступне: „To meet the work experience requirements, you must have at least two years of cumulative paid full-time work experience in the same occupation (same NOC) as your job offer“ Було дві роботи в рамках одного NOC, але різні назви позиції. NOC 10029: Conference Service Manager Та employment agency manager Чи можна час роботи на цих двох посадах скласти як cumulative relevant досвід, якщо job offer на одну з цих посад? Бо посади досить різні.
-
Старайтесь робити пошук по чаті будь ласка
-
youtu.be/j9RPxjHAe2Y?si=9LKcaxF51Jif0LNy
-
t.me/prcuaet/5/272735
-
edmonton.mfa.gov.ua/storage/app/sites/132/uploaded-files/new-pass-app-2.docx Маєте мати також анкету(роздрукувати і заповнити) Фото дитини 10 на15 Якщо Едмонтон, то зможете оплатити на місці дебетовою карткою, якщо інше консульство, то many order.