PR CUAET
-
-
Будь ласка, якщо хтось знає, скиньте посилання, де робиться цей "Апостиль". І якщо хтось робив "Апостиль" европейського свідоцтва про народження, то скільки це зайняло часу? Чи це є повністю ОНЛАЙН процес? Дякую
-
Не впевнена, що це працює лише так! І що лбдям потрібно літати по всьому світу, щоб це зробити. А якщо хтось має 3 або 5 дітей і всі мають свідоцтва з різних країн... Ви що мені пишете про те, що це лише ОФЛАЙН процес? Чи що саме?
-
Мені нещодавно людина відповідала, що на продовжений паспорт зробила Work Permit. То мало б тоді це працювати і щодо Stady і щодо Visitor.
-
Привіт! Може хтось знає як діяти в такому випадку: прийшов імейл від IRCC, що не можуть відкрити ПДФ Провінційної Номінації. сказали підгрузити документ ще раз, і дали на це 7 днів. Але коли заходжу на ПР портал, то під Action немає ніякої кнопки щоб підгрузити. Дякую за допомогу!
-
Щось у Вас не так
-
Чи процес то ОНЛАЙН, але треба робити через ту країну, хто видав документ? Це ви маєте на увазі?
-
Ось тут було питання. Таки нарахували усе з 18го місяця. Так що не бачу сенсу поспішати та усім телефонувати. Все буде добре.
-
Знов, дякую за відповідь. Це ж десь тут приблизно , вірно? (Я вже давно цей кабінет "перерила"... :( ) Таке питання... Якщо їх немає, це означає, що бухгалтер їх мабуть не подала...вірно ? Чи воно просто не підтягується ? (Бо лист, що неможливо нарахувати Кліматичні з-за відсутності цих данних прийшов як мені ...так і моєму чоловікові )
-
в каждой стране, которая входит в гаагскую конвенцию есть уполномоченный орган, который ставит апостиль на выданный документ в этой стране. делается ли это при личном обращении, почтой или через доверенное лицо - это надо выяснять в конкретной стране, которая выдала оригинальный документ
-
Той факт, шо ви не жили, ні на що не впливає в даному випадку
-
Зрозуміло. Дякую