PR CUAET
-
Воу воу, палєгчє… Я Вас ваші доходи і податки не рахую. Просто як сказала одна моя хороша знайома - «ось що пару років в Канаді роблять з людиною», а щодо «розподілення податків» - тут реально задати питання, в Україні - ні, і байдуже чи ти в кеш працював чи платив все в білу. Тому видихаємо і тренуємо пальці
-
В нас польське свідоцтво про народження. Переглянула на їхнюму сайті про Апостиль, то можна робити Апостиль особисто, або через третіх осіб, або поштою. А розгляд триває до 1 місяця часу. Нам такі терміни не підходять зовсім. Щиро дякую за підказку 🤝
-
Я думаю поки будемо писати, поки будемо вимагати і поки ті консульства будуть відкриватись то пройде кілька років. І на той момент в Канаді вже не буде так багато українців які будуть потребувати послуги консульства 😄
-
Які вимоги чинного законодавства ви маєте на увазі?
-
Послуги мають надаватися на вимогу заявника,так написано в законодавчих актах. Там нічого немає про те що спочатку треба зловити слот,полетіти до пінгвінів, перетнути пустелю Сахару… Ось так,все решта це «кустарщинна»,яка з законними вимогами немає нічого спільного…
-
Ви просто чудо. Людина яка не хоче нічого вирішувати завжди знайде мільйон відмазок.
-
Справа в тому, що якщо нікуди не звертатися то ми так і будемо сидіти і жалітися в чаті. Справа не в тому, що послуги не надаються, а в тому що вони надаються в незручний спосіб і в невизначений час. Ми не просимо чогось фантастичного. Я вважаю треба знайти куди звернутися і підписати колективне прохання про відкриття консульств в різних провінціях, щоб зменшити нагрузку на існуючі.
-
Сергій, не за адресою претензія. Якщо дуже не вмоготу- завжди можна зібрати пак підверддення сплати прямих податків ( Ваш бізнес чи найм) і запросити якісну послугу на пряму у міністерстві закордонних справ, а не в чатику. Кльово говорити, та важко справді щось робити
-
Ммм не зовсім так. Я пам'ятаю як ще рік тому можно було ловити слоти кожен день. Та і вже так багато українців не приїде бо більше немає програми куает.
-
Українців в Канаді завжди було багато. Як мінімум через те, що у нас чокнутий сусід з манією вєлічія і бажанням нас визволити. Тому якщо це не потрібно буде нам то ми зробимо велику послугу українцям які сюди постійно приїздять.
-
Чому ж воно тоді пишуть що в 6 -6:30 А вже нема, так ?
-
В 7:10 почали викладати по одному дню і так десь до 8
-
А в якій годині Едмонтон ? Я заходила в 6 -6-30 не було нічого
-
Оттава і Едмонтон були
-
Доброго дня. Сьогодні не було слотів?