PR CUAET
-
А вам пришел какой-то ответ от них после того как вы документы им отправили в ответ на eligibility requirement? Я отправила им все документы 13 августа в ответ на eligibility requirements и не получила никакого подтверждения Кто знает это ок? Или позже придет ?
-
Це стосуется тільки Дип установ, чи ДП Документ також? Я замовив паспорт у Стамбулі у січні. У квітні був статус "готовий до видачі", а після постанови перевели у статус "персоналізовано". На повідомлення не відповідають і на додаток до всього закривають відділ у Стамбулі наприкінці вересня.
-
Колись у CUIAS в Торонто моїй дружині пояснювали, що якщо ви вчасно пройшли медогляд, то ви виконали умови, і в уряду до вас не буде питань, якщо ви будете працювати з дітьми. Мовляв, саму бумажку WP можете не змінювати, якщо, звісно, роботодавець готовий вас з нею взяти. Але роботодавці, як правило, WP і не дивляться. Їм SIN достатньо. Дружина WP, звісно, поміняла, бо тоді це було ще швидко. Але якщо б і не змінила, то на думку фахівчині CUIAS, це не було б порушенням.
-
Подача у січні. Ванкувер. БС. Теж глухо. Тільки сповіщення про отримання аплікації....без номера ..
-
АОR теж немає?
-
Доброго ранку, може в мене чудернацьке запитання: а якщо подовжують паспорт, вік після 16, а то на який термін? Яку кінцеву дату вони ставлять? На 10 років? А з таким паспортом можна на продовження Work permit? Просто віза в ньому буде зі старим терміном, який скоро закінчиться
-
В кого при подачі був такий досвід: не служив,визнаний непр датним,але документи залишилися в воєнкоматі, не забрав бо були не потрібні, на момент початку війни був закордоном і немає ніяких документів, зовсім. Написали пояснювального листа ... хто що знаю ,чи мае такий досвід.
-
Дякую ❤️
-
Доброго ранку, може в мене чудернацьке запитання: а якщо подовжують паспорт, вік після 16, а то на який термін? Яку кінцеву дату вони ставлять? На 10 років? А з таким паспортом можна на продовження Work permit? Просто віза в ньому буде зі старим терміном, який скоро закінчиться
-
Благодарю
-
Можна подаватися. 18 міс податкового статусу одного з батьків
-
Нема кабінету, нічого не можна подивитися. Читайте на сторінці Alberta adult health benefits , але там просто - ліки і базова стоматологія, якесь покриття первинної допомоги
-
Что должно писаться в статусе на всех этапах эвалюации от начала до конца?