PR CUAET
-
Дякую величезне! Та можете підкажете ще такий момент: чи можу я завтра зателефонувати як донька і запитати, чи тільки мій батько може дзвонити? Я не фігурую у справі, мої батьки подалися від тітки канадійки (якщо це має значення). Тато працює і не має можливості дозвониться (((
-
А що робити😁-людина питає допомоги!!! Та будь ласка 😇
-
Привіт, чи замовляв хтось переклад документів для податкової в Україні? Потрібен переклад + нотаріально засвідчити переклад/перекладача та перекласти Все правильно? Чи підходять для CRA документи згенеровані електронно? Тобто без підпису/печатки, тощо
-
Тільки дуже не хочеться попасти в купку « бумаг» до тих офіцерів😬😆
-
От цього нам ще поки невідомо від чого це залежить. Скоріш за все ті затримані в якогось повільного офіцера. Ну є по житті такі люди. І вони пливуть по течії канадській адже їм немає куди спішитись. Вони окрім Канади може іншого світу і не бачили і не знають як можна працювати по іншому де тебе в шию гонять🤣🤣🤣
-
Хочеться вірити , що не пропустять😬🙏
-
Доброго дня. Я подала на продовження WP 7 березня 2024. Прийшов лист , що відповідь прийде до 2 вересня 2024, однак досі немає і якщо чесно сумніваюсь що до кінця серпня прийде… Які наступні дії? Як бути в даній ситуації , куди звертатись? Дякую
-
Просто я очiкую Aor для батькiв, подавались в кiнцi грудня … поки -тиша
-
Сину 16 років виповнилось в червні 2024