PR CUAET
-
Чудово вас розумію. При кожному зверненні я наголошував на необхідності отримання репорту в найближчі дні, оскільки через них я пропущу вибірку Express Entry. Не знаю що саме допомогло…
-
В Дії можна реєструватися через закордонний паспорт, ID внутрішній паспорт, а також пробувати через Монобанк і ПриватБанк, але якщо не мали їх, то можна авторизуватись через канадський номер, правда це займе якийсь час…
-
Ось так виглядає сторінка коли зʼявляється орієнтовна дата завершення.
-
Я вже собі казала, що не буду сюда заходити читати, бо тільки розстроююся🥹 тепер бачу що у людей шось міняється, побігла провірити свій. У мене все без змін. З травня😡 Після цього досвіду, я в травні більше ніколи нічого не буду починати🙃 сил нема. Дзвінки не допомагають, дедлайни для них неважливі, фейсбук присилають автовідповіді. Якщо би я знала що така буде ситуація я б ніколи в цю фірму не звернулася
-
Доброго дня! Те ж питання, коли ловити слот в Едмонтоні, у які години/дні?
-
Наберіть в YouTube «як зареєструватися в Дії через закордонний паспорт», там є детальна відео інструкція
-
Це не залежить від того коли було іта. Довідка з дії підходить, хоч вона і не має печатки. В півн америці взагалі нема поняття печатки
-
Спасибо, нет, я сама, у меня коммонлау партнер, и двое несовершеннолетних детей с канадскими паспортами.