PR CUAET
-
2 програми, кожна програма - 20 годин 1 програма - 10 індивідуальних зайнять, 10 групових (до 4 чоловік) - 10 тижнів 2 програма - 20 групових зайнять - 10 тижнів На курсі обовʼязково виконувати домашні завдання та практикуватися з нашими волонтерами Зайняття проходять в зручному режимі онлайн
-
Щиро дякую
-
Не додавали. AOR, eligibility отримали. Щось мені підказує, що IRCC має мати цю інформацію про своїх резидентів і громадян :). У будь-якому разі, для подачі вимагається лише ця декларація, тоді як ні PR картки, ні сертифікату про громадянство родича не просять. Не заморочуйтеся цим.
-
Я приблизно написала, бо кожного року суми доходу індексуються залежно від інфляції. Ви можете скористатися калькулятором від податкової для підрахунку дитячих виплат на, які ви підходите: www.canada.ca/en/revenue-agency/services/child-family-benefits/child-family-benefits-calculator.html
-
Ні на що не вплине
-
Але це тільки,якщо віза була гостьова?
-
Навіть не знаю як реагувати на такі звістки та зміни в Канаді
-
Remote work? Чи навчання?
-
Адекватно В мене всі освіти були одночасно з роботою Якщо різні локації - в персонал хімторі можете додати «remote mode»
-
Добрий вечір, підскажіть будь ласка, для подачі на ПР, чи потрібний переклад диплому, якщо він йде європейського зразка на українській і англійських мовах, чи там просто потрібні якісь штампи?
-
Может они летом отдыхали вовсю. А сейчас с сентября как начнут работать 😄
-
Даже со временным статусом
-
Все, мне кажется
-
А якщо 2 дитини?