PR CUAET
-
Бачите слоти?
-
Тимчасово, я думаю, можна. Треба, щоб людина офіційно вважалася резидентом Канади.
-
Подзвонити ще раз.
-
Так чи інакше, виплачують з 18го місяца, поспішайте або не поспішайте, сума грошей не змінюється.
-
Десь через два тижня, після "отримано", отримав погодження.
-
Nataliya [1695398746] був 🔇 обеззвучений. До: 27/09/2024 02:18
-
Скільки зазвичай розглядають?
-
Так, для цього перш за все треба мати оновлений Резерв+ зі статусом дані поновлено, та що людина стоїть на обліку
-
Хто бажає висловити свої думки на цю тему, скористайтеся формою. Можливо масовість звернень сколихне їх до якихось дій mfa.gov.ua/consul/forua/71/service-info/consul_feedback
-
Я писала емейл звернення в консульство Торонто з копіями в міністерство закордонних справ і департамент консульської служби з проблемою відсутності слотів в Торонто, запитаннями як і коли повідомляють про їх відкриття, що робиться для збільшення кількості прийомів. На що отримала відповіді від кожної установи з відфудболенням до іншої, мов ми ні за що не відповідальні, все вирішує консульство. А консульство відповіло, що воно не відповідальне за оприлюднення інформації про слоти і не робить цього. Все в кращих традиціях державних «сервісів» України
-
Скажіть будь ласка сьогодні чекати на слоти?