PR CUAET
-
Спасибо
-
В мене особисто це зазвичай 4000. 1000 на підписання договору і починаємо підготовку 1000 коли подалися на номінацію 2000 коли подаємося на ПР Я стаю вашим представником, і від вашого імені заповнюю всі анкети, та формую весь пакет. Також при потребі пишу різноманітні листи пояснення, чи допомагаю відповідати на запити офіцерів. Залишаюся з вами на протязі всього шляху аж поки не отримаєте рішення по ПР. Всі консультації та інформаційний супровід протягом того періоду часу включені в ціну ритейнеру. Також маю зручні динамічні опитники Українською та Російською мовами.
-
Я працюю з гуманітарною, хоча порівняно не багато, тому що дійсно в більшості випадків її не рекомендую (якщо є інші варіанти, або якщо вважаю що у вас дуже низькі шанси). Проте як мінімум можемо поспілкуватися про ваш кейс і спільно його проаналізувати. Пишіть в приват
-
Щоб подати на паспорт інформація: edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv Щоб взяти Довідку про Несудимість: edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/vitrebuvannya-dokumentiv-z-ukrayini
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁 🇨🇦 Це болюче слово «податки». Дізнаймося, за що ми платимо & які конкретні benefits ми отримуємо як канадські платники податків і чому це т.зв. «інвестиція» 🇨🇦🍁 Детальніше в інформаційному посту блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_KEz7FMx8L/?igsh=MWxoMXR6ZnAzM2sxZQ== 🍁🍁🍁
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁 🇨🇦 Це болюче слово «податки». Дізнаймося, за що ми платимо & які конкретні benefits ми отримуємо як канадські платники податків і чому це т.зв. «інвестиція» 🇨🇦🍁 Детальніше в інформаційному посту блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_KEz7FMx8L/?igsh=MWxoMXR6ZnAzM2sxZQ== 🍁🍁🍁