PR CUAET
-
Поки то зробите, то вже вам 19 буде, і за вік бали непогані капнуть )
-
Там за вік на 18 мало, але можна компенсувати повним роком досвіду та хоча б середньою англійською
-
Дивіться на бали по Skilled Worker Manitoba Набрати треба 620-650, з них 500 за пів року роботи і job offer в того самого роботодавця
-
Чт ви про якусь іншу програму
-
В цій програмі не виходить Там -25 балів бо без освіти уже лишається 75, а потрібно 60 хочаб Ще мінус 5 балів за не знання французької, і мінус 5 якщо хочеш мігрувати в Вінніпег тобто 65 І за адаптацію максимум 20 якщо мати родичів, якщо півроку пропрацювати цк 12 балів тобто ще мінус 8
-
Могут и не вернуть вообще и номинацию рассматривать в общей очереди
-
Теж варіант до речі
-
Обєєднати можна через ворд. Просто вставляєте фото на одну чи дві сторінки одного документу, і зберігаєте в ПДФ Ну або платним ПДФом взагалі легко - але треба платити
-
Можна окремими файлами
-
Перед і зад фізичного фото підходить
-
Якщо робите все вірно то вже як є :) то на вес чи у енік?
-
Я вказував. Так і писав транзит до/з Канади
-
Ну нотаріальну форму треба точно, а решта доказів які ви написали мало б бути достатньо
-
Паперове перед і зад достатньо
-
Я вказувала, можно написати transit
-
Якщо в вас два екземпляра фото, покладіть поруч і сфотографуйте однією картинкою
-
!!🤝дякую
-
Чи можна фото підгрузити 2 докумениами, одне фронт а друге бєк? А то я їх разом в один документ не знаю як запхати ((
-
Нет, это может быть причиной?
-
Підкажить,додаю свій кандидатскій диплом і на етапі,коли обрала вуз(Шевченко) не має в переліку авспрантури, просто пишу Ph.D, і позначаю сферу(психологія) а в готовому варіанті воно мені виглядає як "кандидат технічних наук" сто раз пероробила,не можу зрозуміти,де помилка(((
12 Jan 2024, 17:45
24381/474122
4 minutes ago