PR CUAET
-
Ви коли вибирали інститушін 5а перших кроках, то вибрали Імміграція (як варіант) - оце воно і є. Де Ви зараз є, Ви це побачите зверху. Тому вже нічого добавляти і вибирати не потрібно. Була та сама проблема
-
Жовтень 17
-
Після ІТА
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка Reference letter для підтвердження іноземного досвіду роботи потрібно підвантажувати в профілі експрес ентрі коли уже отримали ITA чи саме під час створення вперше самого профілю в експрес ентрі? Буду вам дуже вдячна якщо зможете підказати!
-
Просто йдете далі до оплати
-
Дякую
-
Для украинцев первые 2 года пользования кредиткой - бесплатно. Дальше -99 долларов в год. Видимо, у вас снялось уже за третий год.
-
Добрий день. У мене банк CIBC,і ось вчора зняло якісь annual fee $99( вперше за 2 роки) . Я намагалася знайти інформацію про це в брошурах електронних,але не знайшла((( Будь ласка, скажіть чи можна якось уникнути цих fee,чи це я перевищила кількість транзакцій?
-
Так
-
Правильно я зрозумів питаня? чи можна працювати в США маючи дозвіл на роботу в Канаді?
-
Получилось, спасибі що поділились досвідом
-
Ви можете піти в банк і спитати, чи є в них картка з дешевшим тарифом. Але там не буде добрих points. В мене є безкоштовна кредитка, вона ніякі points не збирає. Так собі, просто існує.
-
Це мінімум, наскільки я знаю.Бо саме його пропонують українцям. Але ніколи не пізно піти до банку та дізнатися про більш дешеву кредитку.