PR CUAET
-
Про евалюацію диплому. www.quebec.ca/immigration/travailler-quebec/faire-reconnaitre-competences-acquises-etranger/obtenir-evaluation-comparative Робиться для пояснення роботодавцю, що ви маєте вищу освіту) у випадках імміграції не є обов'язковою на зараз, але спрощує пояснення щодо вашої освіти. Якщо ви хочете іти по новій (бальній) програмі, то якщо ви проходите по вашій освіті, ті самі копії вам треба буде надсилати, а маючи евалюацію, то лише її номер. Перш за все вам необхідно мати оригінали дипломів. Робити копії (одна сторона, інша має бути чиста) і завіряєте в консульстві, також можна в навчальному закладі, де навчалися, але цей процес більш складний, бо слоти на завірення копій бачу в Оттаві постійно. Завірення коштує 13 баксів сторінка. Оригінали мають бути з вами. Після завірення переклад у сертифікованого Квебеком перекладача на одну з державних мов Канади. Далі, маючи оце все на руках, заповнюєте анкету на сайті по евалюації з інформацією про вашу освіту. Друкуєте, додаєте ваші копії, бажано структурувати, а також чек про оплату, або ж форму з інформацією про вашу кредитну картку для списання плати за цю послугу. Очікування... довго. Я чекав 6 місяців. Можливо, зараз швидше) Якщо є що додати, пишіть. Успіхів)
-
Вони мене навіть не запитували за посвідчення, маючи свідоцтво про народження трьох дітей ви можете доказати, що у вас багатодітна родина
-
А хтось знає яка процедура продовження номінації? цікаво на майбутнє. Дякую
-
Добрый день, если на новом study permit для ребёнка нет отметки CUAET, надо заново податься с той же анкетой и теми же документами и новым пермитом и с письмом что просим поставить отметку (без оплаты, верно?)
-
Зрозуміло, дякую, що ж почекаю, може хтось з чату був у моїй ситуації
-
У мене чоловік військовий і УБД, тому я відношуся до пільгової категорії
-
🔸To pass over Вираз "to pass over" може мати кілька значень залежно від контексту. Ось кілька прикладів з різними значеннями: ▫️Проігнорувати когось або щось ▪️Example: During the meeting, they passed over John's suggestion. (Під час наради вони проігнорували пропозицію Джона.) ▫️Перейти через щось ▪️Example: We passed over the bridge on our way to the city. (Ми перейшли через міст по дорозі до міста.) ▫️Пропустити когось під час розподілу нагород або просування по службі ▪️Example: She was passed over for a promotion again. (Її знову обійшли з підвищенням.) ▫️Пройти повз або обійти щось стороною ▪️Example: The storm passed over our town without causing any damage. (Буря пройшла повз наше місто, не завдавши шкоди.) #eloquent_vocabulary
-
Підкажіть будь ласка, а Ви мали посвідчення багатодітної родини? Щойно отримала відповідь від консульства, що треба посвідчення багатодітної родини. А я народила 3тю дитину вже як виїхали до Польщі, а звідти іммігрували до Канади. Я навіть незнаю де і як його тепер можна оформити.
-
Я мала досвід зміни адреси у номінації, то я через е-кабінет робила, але там є такий запит, але немає опції пролонгації.
-
Доброго дня! Вчора якраз питала у чаті, чи може хто знає, чи були якісь спроби написання скарг в МЗС або ще кудись. Але ніхто так і не відізвався(( Теж вважаю, що треба більше розголосу всій цій ситуації.