PR CUAET
-
Я думаю проблема в застосунку,інакше для чого витягувати ВОД чере ДІЯ якщо він нічого не дає.Читав десь по чатам,що хтсб з такою ж проблемою просто приходив дп документ і подавав на паспорт,і на порушення не звертали уваги.З МОУ контактувати в мене немає бажання
-
Доброго дня, @Catcorporation2024 скоригуйте, будь ласка, якщо чоловік працює як контрактор на іноземну компанію, то він йде як self-employed і все одно треба реєструвати HST/GST якщо дохід вище $30k? Його інвойси не мають hst/gst нарахувать. Канадці тут також реєструють бізнес, коли вони за контрактом працюють? Чи вони йдуть по якомусь іншому шляху?
-
Добрий день, групо! Як ви гадаєте, чи потрібно додавати до заявки той факт, що я звільняюся за власним бажанням з роботи і починаю робити на себе, але компанію ще не реєструю ( бо дохід поки що менше 30000 дол.)? Заявка подана в серпні 2024 року.
-
Усім привіт. Підкажіть будь ласка, чи впливає якось негативно на імміграційний процес самозайнятість? якщо є основна робота, а це лише додатковий дохід. Маю на увазі чи не заплутає це офіцера при розгляді заявки на PR, та чи не знизять за це бали?
-
Можу сказати, як робили саме ми, бо спочатку теж хотіли почитати, а потім зрозуміли, що то рандом у всьому. Читаєш, дзвониш, а тобі інші умови. У нас у провінції одна з найдешевших the personal, але дзвонитe до них, розмовляєте, не подобається, дзвоните наступному, допоки не знайдете, того хто дасть гарну ціну. Ми так дзвонили тиждень, у нас Ніссан алтіма 2019 рік, ми робили ще у 2023. Наша страховка 95 $ на місяць. Потім через рік у 2024 переробили у них страховку на сина ( йому було 20, права з літерою N ), він платить 125 чи 135 $
-
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 ЗАПИС ВЕБІНАРУ! На вебінарі розглянули важливі аспекти, пов’язані з отриманням посвідки на проживання в Канаді через спонсорство, а також детально ознайомилися з типами спонсорських імміграційних програм: - Спонсорство чоловіка/дружини/цивільного партнера; - Спонсорство дітей; - Спонсорство батьків; - Спонсорство для одиноких людей з постійним імміграційним статусом в Канаді; - Спонсорство осиротілих родичів. ✅Спікер: ліцензований міграційний консультант Богдана Степаненко-Липовик @MLISedmonton Email: [email protected] Вебінар від 23 березня 2025 року. youtu.be/K5Ta80nJBWU?si=sY9mvxN4P_0aQK_w
-
Дорога групо і консультанти, є питання- після подачі заявки у головного апліканта підтверджено онкологічне захворювання на 4 стадії. Зараз курси хіміотерапії. Заявка вже подана - у січні 2025 року. На той час була проведена операція, був попередній діагноз. Тепер є результати гістології з точним серйозним діагнозом. Треба це додавати до кейсу?
-
Добрый день, кто то недавно подавался на новую визу из Канады для ребёнка ( у него новый ворк пермит). Ищу правильную пошаговую инструкцию для подачи - нашла инструкцию в ютубе, где говорится, что нужно указывать визит, менее 6 месяцев и что country of residence - Ukraine.. меня смутили такие ответы… заранее спасибо
-
Так
-
Доброго, вам треба реєструвати ,але у вас zero rate .тому начебто і штрафу не має ..але за правилами треба реєструвати, та ви можете подавати на повернення HST тих сум, які є в ваших бізнес витратах.
-
ДП документ трохи інша організація, там проста реєстрація і вибір часу візиту, а консульство намудрило добре. Треба вирішувати проблему з авторизацією в Резерв+ , інакше навіть не знаю як.
-
У нас напевно важкий кейс, але ніхто ніде не служив, навіть строкову службу в армії (сімʼя інженерів). Просто рандомно попали на якийсь там чек. З 9 квітня 2024 розпочався background verification і досі тиша повна з того часу, ніякого апдейту. 9 квітня буде рівно рік.