PR CUAET
-
Так я розумію але щоб зробити новий візітор рєкордз потрібна віза я розумію що вони продовжують його на підставі візи та її дати закінчення паспортів тобто на який строк віза відкрита то і на той час буде новий візітор рєкордз,у дітей він закінчується і візи також, а нам потрібні нові візи в нові паспорти щоб продовжити потім візітор рєкордз на новий строк паспортів.
-
Шановні участники! Я розумію що питання пошуку слоту дуже болюче для вас, але Прохання (вірніше ВИМОГА) N1: поважайте модераторів, які тут волонтерять. ВИМОГА N2: за платні послуги по допомозі/продажу слотів зразу Ban. Навіть просто за обговорення вирішення проблеми таким чином. Без попередження, без розбору. Прохання відмічати мене @prcuaetua при наявності таких повідомлень. При сутичках та флуді будь-ласка відподайте на проблемне повідомлення /report
-
Також цікавить це питання
-
Я знаю дві справи по Квебеку, які просунулися. Одна від моєї подруги і інша моя. Закономірність розгляду є, вона така. Спочатку як у всіх інших: AOR - біометрія - лист про eligibility разом із запитом на досилання фінансів, медицини тощо. Після того, як додаткові документи дослані у відповідь на листи від федералів, підключається Квебек і просить заповнити одну/дві форми плюс надати деякі документи. Після того надсилає Certificat de Sélection du Québec поштою (моя подруга отримала, ми ще ні, однак заявку для отримання сертифікату подали). Ось що саме відбувається після отримання сертифікату, я вже не знаю. Цілком логічно очікувати, що це вже можуть бути портали. Правда, невідомо коли.
-
Доброго дня, може хтось підкаже. Чоловік виписаний з України з житла в тому числі з податкової і воєнкомату. Йому також потрібно в резерв + ставати, щоб паспорт отримати? Як цікаво?
-
Добрий день! Якщо закінчуються паспорти і з ними візітор,то в першу чергу потрібно зробити нові стаді перміти,а потім подавати знову на візу,віза не переклеюється у новий паспорт,і вона потрібна тільки для того якщо ви будете заїжджати в Канаду знову,а так потрібен тільки статус перебування в Канаді