PR CUAET
-
Наприклад? Безкоштовне тимчасове Житло? Одноразові 3к? Безкоштовні мовні курси? «Бенефіти для українців» = бенефіти для адаптації в Канаді. Якщо ви вже отримали ПР, важжаю в вас вже процес адаптації пройшов давно
-
Доброго дня. Здавала TCF Canada пару місяців назад на компі, помилки не підкреслює. Але загалом так, він легший за дельф. Хіба що частина зі слуханням складна - йде аудіо зразу з питаннями, треба і читати і слухати зразу. Немає часу прочитати питання і тоді слухати відповіді. Все інше нормально
-
Для чого caps lock? Окрім держ страхування, ті хто працюють можуть отримати приватне В іншому разі - вирішувати самостійно чи варто жити в Кв чи ні
-
(Продовжать але тільки першим хто приїхав - я так розумію. А що робити хто приїхали після? Чому до 31 03 2025? Я нічого не розумію крім одного що треба готовитись до повернення назад в війну як багато людей це зробили. Ми також подалися в січні з Квебеку, і аналізуючи що розгляд близько 5 років навіває на роздуми про повернення назад нажаль.
-
Мы подавались 29 октября. 15 Мая получили AOR, 25 сдали биометрию. 28 июня был дозапрос документов/обновить формы. 3 Июля письмо с иммиграционного подтвердить что мы в Канаде. 8 июля получили запрос на медицину. 25 июля ее подтянули в аппликацию. Так же пришел еще один имейл что они получили все требуемые документы, если что-то понадобиться свяжутся с нами. Скажите что теперь мы еще можем ждать? Порталы ? И если да, то сколько времени может это занять еще. Или какие-то еще этапы будут до них?
-
Я літала до Оттави, до консульства Чехії, там заплатила 12 долларів за довідку про несудимість, і купила конверт за 26 долларів.Відправила онлайн до українського бюро перекладів, заплатила 200 гривень, вони прислали у ПДФ файлі. Вже подала документи на ПР всі довідки підійшли.До речи у тому ж консульстві зробила довідку з Польщі,це нічого не коштувало.
-
Доброго дня як можна подзвонити їм щоб запитати про мою аплікацію якщо в мене даже ще немає номера аплікації??? AOR ще не приходив.
-
Дякую за Ваше повідомлення. В мене така ж ситуація. Але я перевірила, в мене оба депенданта «accompanied” в аплікації. Але запрос на біометрію все одно прийшов тільки на мене (вже два місяці тому). Тобто, навіть якщо правильно написати, то деяких товаришів з IRCC “навіть в підʼїзді машина може переїхати»… нажаль… Дзвонила за 2 місяці 4 рази, відповідь: «чекайте»
-
Мої знайомі робили за таку ціну і вже з PR а ви платіть по 20000 у багатих свої причуди !
-
Єдине що нам би могло допомогти це встановлення термінів розгляду для нашої програми.А як саме цьому посприяти?Думаю це єдине важливе і з чим погодиться кожен аплікант. А то думка що дозволили продовжувати ворк перміт ще на три роки як доказ про розтягнення справ не дає спокійно спати. Знову почнеться закидання ircc заявами на ворк перміти і імміграційні заяви відійдуть на задній план.
-
Написали вам