PR CUAET
-
Я виходжу с того що одиничні аплікації аор застрягають на термін до одного місяця і все ж таки отримують аор с затримкою. Тому моя думка що і жоввтень с великою затримкою отримає еліджибиті максимум за 2 місяця. Забути на зовсім про аплікації у них нібито не повинно бути підстав Так при цьому листопад вже скоріше за все оброблять і перейдуть на грудень. Це таке припущення)
-
Он должен подписать, не Вы
-
Кстати, а есть случаи, когда дополнительно запрашивали подтверждение родственных связей по этой программе (помимо подписанной/заверенной декларации)?
-
Тут не Польша и тут это так не работает. Просто примите как данность
-
Иммиграция вообще "ровненько по порядку" никогда ничего не орабатывала, это давным-давно так (много лет). Всё вразнобой
-
Щодо підтвердження магістра - то проблем виникнути не повинно. Ви просто в Explanation Letter вкажете причину, за якої не змогли евалювати найвищий ступінь освіти. Але якщо ви подаєтеся на Експрес Ентрі, то вам бажано кандидата наук евалювати, адже за нього нараховується більше балів
-
Якщо ви отримали кандидата наук після 2000 року, то ваші дані про освіту можуть бути в загальній базі. Ще я бачила в інтернеті веб-сайт компанії, яка допомагає з різними довідками, включаючи Міністерство Освіти. Правда, сама до них не зверталася. Можу вам в особисті лінк на сайт скинути
-
⚠️ Important Health Alert: Listeria Outbreak Linked to Plant-Based Milks ⚠️ A third person has tragically passed away due to a Listeria-contaminated plant-based milk product that was recently recalled across Canada. The Public Health Agency of Canada has reported 20 cases of illness so far, with 15 requiring hospitalization. The contaminated products include various Silk and Great Value plant-based milks, produced by an Ontario manufacturer and distributed nationwide. The recall was issued on July 8, 2024, and affects products with specific codes and expiry dates. Affected Products: Great Value Almond 1.89L Silk Almond & Coconut 1.89L Silk Oat 1.75L For your safety, please check your fridge and dispose of any affected products immediately. If you have consumed any of these products and are feeling unwell, seek medical attention. Let's stay safe and keep an eye out for further updates. Share this information with your loved ones! 🛑 #Healthalert #Listeria #recall #staysafe
-
а можно ли приехать в Торонто или Оттаву, если живёшь в Эдмонтоне?