PR CUAET
-
Якщо були в зоні трансферу ні
-
Але у вас же є тимчасовий номер аплікації, за ним теж нічого не знайшли?
-
Доброго дня усім! У нас склалась наступна ситуація: 25.11.23 подалися по програмі возʼєднання сімʼї, кожен місяць телефонували до IRCC та за допомогою тимчасового номеру аплікації робили запит, що з нашою аплікацією. Відповідь: все добре, аплікацію бачимо, чекайте. Сьогодні набрали знову і на 9 місяці очікування і зі статусом аплікації “submitted” нам повідомили, що аплікацію не бачать і рекомендують переподавати🤦♀️ Будь-ласка, порекомендуйте, як діяти далі? Процес подачі звірили, згідно листа і лінків працівників IRCC, все робили за інструкцією, але ситуація як є… Будемо вдячні кожному за будь-які поради🙌🏻
-
Поновлення : PR cards: - 19.08.2024 - PR cards FD (GCkey) - 20.08.2024 - PR card статус mailed - 22. 08.2024 - PR card отримано: principal & dependant applicants SVO: pr cards - Sydney
-
Залежить від вимог програми, за якою подаєтеся. Може записуватися або ж лише досвід у Канаді, або ж лише релевантний досвід звідусюди (то там лише ті роки, коли вона працювала за відповідним NOC або TEER). Якщо взагалі питають про весь стаж роботи - то тоді 4/5 і вище
-
Якщо я не отримала на пошту підтвердження що вони отримали оновлені документи, то я роблю висновок що можливо щось не вірно роблю. Можливо є відео інструкція як додавати документи до веб форми? 🤦♀️. Дякую
-
Email
-
Скажіть будь ласка, куди саме приходить лист, що вони отримали ті документи що ви додали до веб форми (квитанція, оновлені документи)? Я не отримувала нічого
-
О , дякую. Якраз хотіла запитати, коли статус міняється. У мене сьогодні пише , що DHL доставила
-
Лист з запитом сплатити біометрію і прикріпити ресіт прийшов зранку 20 серпня. Я одразу ж сплатила і весь день не могла розібратися куди прикріпляти ресіт. Ввечері в той самий день 20 числа відправила ресіт через веб форму. На наступний день, 21 числа вдень мені прийшов лист в якому сказано що вони отримали мій документ і він був прикріплений до мого файлу.