PR CUAET
-
Привіт питання можливо хтось знає . Мала отримати ворк преміт на свою адресу в джаспері але зараз там пожежа і мене не було в джаспері місяць . Підозрюю що мій ворк преміт повернули назад . Куди дзвонити і кого питатись що б надіслали повторно ворк преміт ?
-
Себто бак + технікум дає більше 140 (доктор) сумарно?
-
Доброго дня. У когось була така ситуація: в Additional Supporting Documents продублювала переклад деяких документів і не можу видалити зайві, натискаю видалити, воно не видаляється і трохи підвисає сторінко( кілька днів підряд), після оновлення документи на місці. Як видалити зайву інформацію?
-
краще знову відскануйте документи і відправте поштою (заяву на чайлд бенефітс та супроводжуючі документи)
-
Хочу залишити свій позитивний відгук на рахунок роботи агенції @Margo2145. Замовляла довідки про Несудимість з України, чекала 2 міс, поки що готова тільки моя. Чоловікова ще в розгляді. На довідці є qr code по якому я перевірила достовірність довідки на офіційному сайті МВС України! Також замовляла переклад довідки про вакцини (для роботи), ціна як у моєму рідному місті в Україні, виконано швидко і якісно. Дякую.
-
Здравствуйте! У нас такая ситуация 16 исполнилось в июле, паспорт действует до 2025. Подскажите а на продление старого можно подать?