PR CUAET
-
Обязательно! Не переживайте
-
Всем привет! Подскажите пожалуйста, где можно отследить выслана ли pr карта?
-
Доброго вечора, надайте будь ласка посилання на гарне розʼяснення по заповненню study permit, на даний час син має visitor , навчається в школі
-
Доброго вечора, надайте будь ласка посилання на гарне розʼяснення по заповненню study permit, на даний час син має visitor , навчається в школі
-
Нема коли
-
Добрий день, Ольга, в мене подібна ситуація, батьки хочуть повернутися до Канади за 2 тижні до закінчення візи і ВП. Підкажіть будь ласка чи Ваша мама вже прилетіла і чи не було проблем з в'їздом? Дякую
-
А в когось є лінк на саму заявку, я вже 3 спроби використала, але вони змінили сайт і я не можу знайти як почати заявку. Дякую!
-
З Різдвом Христовим! Прошу поради як правильніше діяти: спочатку продовжити Work Permit , а потім створювати заявку на AOS чи створити заявку на AOS, а потім вже підвантажити продовжений Work Permit?
-
Друзі, є лінк як поновити заявку на продовження wp?
-
Підкажіть коли ви подавали першу декларацію про доходи у вас брали документи дітей? чи наявність дітей впливає на суму податку?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html
-
Я вказала що з Канади за ці два роки не виїздила, і в документах медогляд не був перелічений. Все ок, чи починати переживати?
-
Вже є, подалася, правда мене ніде не питалося підвантажувати медогляд
-
То я так і зробила, і за медогляд там далі не було питань. Дякую, я з Канади не виїздила, то може все ок буде.
-
Тоді ще не було нововведення про те, що медогляд діє 5 років.
-
Доброї ночі. Подаю документи на подовження ворк-пермітів і стаді-пермітів по CUAET для своєї родини однією заявкою. Але чомусь у переліку документів підтягнулося місце для фото тільки до моєї анкети. Мені це здається дивним, чи це ок?
-
Дуже дякую, відео по якому я робила, казали вказувати ні
-
Рекомендують відповідати ʼтакʼ на питання чи проходили медогляд за останні 12 міс. Але я так розумію що то не критично, просто можуть дати запит на медогляд. А можуть і не дати.