PR CUAET
-
О, чудово! Дякую 💙
-
Нам таке не приходило, цікаво
-
Ні, треба заповнити форму RC725 і надати підписану в банк
-
то ж лише гроші) а так, то всі адекватні консультанти вам скажуть: ок, подавайтесь, але готуйте план В і С. краще мати прохід по двом програмам... чим жодного)
-
Підскажіть будь ласка о котрій годині потрібно ловити сорти на Едмунтон. Дякую!
-
Супер!
-
Багатодітна сімя - це пільгова категорія.
-
Телефонувала в консульство в Оттаві щоб з'ясувати чи вони приймуть по слоту на паспорт людину яка мешкає в Калгарі. Мені відповіли, що приймуть.
-
Доброго дня, якщо не відгукнеться, то я б залюбки забрала ваш слот. Заздалегідь дякую
-
Тільки ви не сказали для яких провінцій 4)) знову зривати дітей бо треба змінювати провінцію
-
В Іспанії, Польщі і Німеччині є ДП Документ
-
Мама з 6 дітками вчора намагалася зловити слот на Едмонтон відгукніться будь-ласка. Спробую вам свій слот на Едмонтон віддати. Нажаль не можу чомусь знайти вас в переписці
-
Так і в принципі не має жодних законів які забороняють вам подаватися на паспорт будь-де, але є те що юридично закріплено за вами як право, а є те що на практиці 😅і усі погоджуються тому маємо що маємо.
-
Тобто якщо із Манітоби, то можна тільки Торонто ловити слоти? А їх вже не було місяць, як я зрозуміла. Навіть Оттаву не можна? Вау😥
-
Можна відкрити нову, якщо є потреба регулярно робити переводи. Наприклад сібс дає мастеркард кредитки. Якщо вам разок перевести - звісно тоді немає сенсу.
-
вы можете им заполнить анкету, как будто это они, если у вас есть все данные
-
У меня кредитка на визе
-
А я можу подавати від їх імені ?
-
Ну ось така схема як я описала працює, з комісією 1%, миттєве зачислення
-
Треба читати уважно договір, не завжди можна зробити переуступку, штраф може бути
12 Jan 2024, 17:45
246841/474652
3 days ago