PR CUAET
-
переніс ваше запитання у загальну гілку
-
Форма називається: IMM 1017 E(06-2023) GCMS MEDICAL REPORT CLIENT BIODATA AND SUMMARY. її надсилає офіцер разом з вашими даними і номером аплікації
-
Привіт, 30 злотих оплачували таким чином що родич оплатив з Польщі, з польського банку, і вислав просто фотографію чеку, яку ми роздрукували і поклали у конверт. Можуть рахувати весь період разом особливо якщо перебування було в цілях навчання чи роботи. На сайті IRCC є інструкції щодо цього, будь ласка ознайомтесь
-
Для 12 класу потрібен переклад звичайний, можливо вам зарахують кредіти . Але ось не знаю чи візьмуть вас в школу, якщо у вас вже є документ про середню освіту
-
Добрий вечір як дістати довідку з Польщі допоможіть контактами ?дякую
-
Доброї ночі. Чи може хтось підказати де в Торонто можна терміново ‼️‼️🙏(точніше сьогодні-завтра, максимум понеділок) підписати Statutory declaration of common-law. Має бути підписана public notary or commissioners of oaths, etc Дедлайн подачі у вівторок, а я щойно побачила, що пропустила цей документ
-
Всім дякую за відповідь)
-
Будь-який нотаріус найближчий до вас це може зробити. Проблема в тому чи працюють вони на вихідні (до вівторка по всій Канаді long weekends). Тому перевіряйте по мапі
-
Я теж зайшла зараз в gс і побачила що в тій основній лінії дата змінилася на 12 січня, (date submitted) Але дата подачі date received 13 .11 і стоїть Не знаю може вони вже будуть еліджібіті давати від date submitted бо поки немає хоча вже люди отримали деякі за 13.11
-
Для інформації тим, хто в Едмонтоні. Вчора отримали АОР (22.12.23 подача). Сьогодні зробили біометрію. В Service Canada в даунтауні більш завантажено. І пропонує дати на днів 5 вперед. Відділення менші, на районах від центру, -- мали кілька опцій на наступний день.
-
Это не так. Подача на гуманитарку никак ваш рабочий статус не продлевает и не замораживает
-
Кто-то уехал назад, но явное меньшинство думаю
-
Сама профессия может и подходить - вопрос в том, набираете ли нужные баллы и соответствует ли прочим требованиям. Наша BC PNP непростая, там куча баллов сейчас нужно иметь