PR CUAET
-
Так треба. Вони те фото використовують в анкеті. Просто слідуйте вказівкам на сайті щодо фото. Я робила в London Drags 4701 130 Ave SE, Calgary, AB T2Z 4J2 Вчора подала документи. Консул звернув увагу на мої фото, сказав, що вони ідеальні.
-
Мої знайомі подалися 14 вересня 23 року і 14 серпня отримали повідомлення про закінчення процесу и запит фото на пластик ! Рівно 11 місяців!
-
в клініці зберігають ваші дані рік.потім видаляють
-
Напишіть на ел.пошту в клініку де проходили, вони знайдуть вас в системі і вишлють результати
-
Доброго дня ! Така ситуація: зараз буду подавати заявку на ПР. До цього два роки жила у Франції по тимчасовому захисту . А за останні півроку в Україні та у Франції . Чи треба вказувати про це в заявці? Якщо це обовʼязково, чи треба довідку про несудимість з Франції чи тільки з України ? Вдячна за підказки 😄
-
Мы делали глянцевое 10×15 см, это 4×6 inc (в канадском ателье в инчах все). Они его сканируют в посольстве через фото сканер, все прошло, но вдруг если что то не подойдёт, то как написали выше, вам сделают на месте, если конечно вы будете на рандеву с ребёнком
-
Виходить, що нарешті і у нас прийшов день X lol Аплікація: мама і 2 неповнолітніх дітей. Офіси розгляду: Ванкувер, Ніагара, Монреаль. Програма: H&C Подача: 28.10.2023 15.11.2023 Біометрія запит 17.11.2023 Здали біометрію 13.02.2024 AIP - Ванкувер 06.03.2024 запит на medical exam на основаного апліканта(на дітей не запитували взагалі) 8.03.2024 пройшли і відправили medical. 23.07.2024 лист від IRCC з проханням надати інформацію про current residential address - Ніагара 2.08.2024 Portal 1 - Монреаль 19.08.2024 Portal 2 21.08.2024 eCoPR
-
🌟 Безкоштовна практика з канадськими волонтерами! 🌟 Хочете покращити свою англійську мову, спілкуючись з носіями мови? Ми пропонуємо унікальну можливість безкоштовної та необмеженної онлайн-практики з канадськими волонтерами! 🇨🇦 👫 Що ви отримаєте? • Індивідуальні розмовні сесії з канадцями • Поліпшення ваших мовних навичок у реальних ситуаціях • Знайомства з новими людьми та культурами • Підтримку у адаптації до життя в Канаді: наші волонтери з радістю допоможуть вам краще зрозуміти місцеві особливості та культуру 📅 Гнучкий графік: Підлаштовуйте сесії під ваш зручний час, не виходячи з дому. 💬 Безкоштовно назавжди: Це чудова нагода попрактикуватися у розмовній англійській без жодних витрат! Не пропустіть шанс покращити свою англійську з нашими дружніми волонтерами з Канади, які прагнуть допомогти новоприбулим адаптуватися та відчувати себе як вдома! Зареєструйтесь зараз і почніть практику вже сьогодні! 👉 Зареєструватись тут
-
В Едмонтоні у вересні має бути
-
@Maria_mmar перенесено