PR CUAET
-
я знаю випадки при виготовленні третього паспорту наприклад той що недійсний дехто забирає а дехто продиравлює але віддає назад, я бачила на власні очі як колега показував що в нього всі вони були на руках і він не віддавав
-
Так я не запитую. А ділюся досвідом. То друга людина писала. Дітям в Оттаві зробили вже паспорти. Чекаємо. Ніхто нічого не просив. Я думаю, що якщо людина покаже паспорт протермінований з валідной візою, їй залишать паспорт, якщо там немає візи, яку надо залишить, то заберуть паспорт.
-
Добрий день усім! Маю питання чи хтось робив тут у консульстві внутрішній укр паспорт ? Для доньки потібно. Хотіли б подати тут у Торонто, а забрати у Києві. У доньки паспорт прострочений
-
Ні, потрібно внутрішній.
-
Ми будемо у Києві, і хотіли прискорити виготовлення внутрішнього паспорта. Подати у Торонто і забрати у Києві. Тобто прострочений паспорт діє? Я правильно зрозуміла? Дякую
-
Це в Канаді було?
-
На закордонний і вас мають і з простроченим прийняти. Напишіть в консульство, запитайте
-
Тоді тільки в Україні, посольства ніколи не робили внутрішніх паспортів
-
Нещодавно я також оформляла новий паспорт загран в Україні. Мені сказали, старий паспорт можна анулювати, або зберегти, якщо до нього прив'язані документи в інших країнах. Тобто, якщо він все ще потрібен, мені запропонували написати заяву на те, щоб його залишити. Тобто вам також можуть запропонувати такий варіант, якщо ви робите це в Україні.
-
Вам потрібно зробити новий паспорт і цей залишити на руках, по закону громадянин України має право мати два закордонні паспорти. Ви можете в Європу зайти по новому а В Канаду заїхати з візою та паспортом до 26 року
-
The builder will send documents to the court. Once this is done, the builder will be able to sell their building for any price. Your friends will be required by the court to compensate the builder for the difference in the price, realtor costs, lawyer costs, and other expenses, plus interest. The best solution is to complete the purchase even if they are losing thousands of dollars. They need a lawyer. This is very sad.
-
Всім доброго дня! Хочу залишити відгук про навчання з Haven. Займався з вчителем Ольгою 3 місяці, дуже сподобався курс, за цей час розібрався у всіх питаннях що було не зрозуміло, отримав відповіді на запитання. Залишився доступ до інформації де можна згадати якщо щось забув та повторювати вивчене. Всім раджу.
-
Зрозуміло. Дякую