PR CUAET
-
Привіт Підкажіть будь ласка. Хочу поїхати в Польщу на два тижні і вернутися. Чи потрібно якісь документи додатково,чи якісь дозволи? Чи просто сів в літак полетів і вернувся?
-
Привіт усім, хто знає де в Торонто можна помітити батарейку в часах?
-
Якщо поміняти - у будь-якому молі
-
Так ТІР 3 можна по ЕЕ
-
Дякую
-
Enlington square Gerrard Square Eaton center тощо Я не знаю що для вас ближче, Торонто дуже великий і без Етобіко, Норт Йорк ітп Йдете у магазин, що займається годинниками чи ювелірними виробами і вам там міняють
-
Вибачте за не тематичне питання. Дуже дякую за відповідь 🙏🏼
-
Це питання не по темі гілки. Проте відповідь - ви подовжуєте самостійно, бо це ОВП КУАЕТ, а не закритий ворк перміт через ЛМІА Тому роботодавець тут ролі не грає
-
Треба ще так, щоб вони залишились водонепроникними)) В будь якому молі??( можна більше детально)
-
Якщо буде дозапит - ліпше мати документ, навіть не ідеальний
-
Дуже дякую! Підкажіть, будь ласка, можливо знаєте і це: Якщо доводиться продовжувати Work Permit, чи треба роботодавцю мати спеціальний дозвіл у випадку цієї професії?
-
В цьому і є проблема , хіба що виписка з дії, але вона не ідеальна
-
Поняла. Спасибо! Будем ждать решения.
-
Доброго дня, можете написати мені в приват.
-
Canada is a country with strict laws against discrimination. Age-based discrimination is not allowed. This means that if you are a first-time home buyer and you are 110 years old, you are eligible for the same mortgage as someone who is 18 years old.