PR CUAET
-
Десь приблизно знаю. Беруть справку читають, потім в базу інтерпол дивляться. Також думаю що дивляться тревел хісторі на випадок терористичних країн. Потім вашу справку як ви кажете кладть у папку і все. Як би була можливість вони би у компьютері подивились все без справки як наприклад вони не просять справку з канади. От і вся умовно кажучи перевірка
-
если вы выполняете эти условия, то новая не нужна If you have a police certificate that expired, include it. We’ll accept it if: -it was issued after the last time you stayed there for 6 months or more in a row -it is not for the country where you currently live www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/apply-permanent-residence/police-certificates.html
-
Якщо через певний строк ця довідка не буде відстежуватися по QR-коду, бо ел.підпис вже не діє, тоді хто зна що вони захочуть
-
так в Канаді, Торонто квітень 2024, у мене на разі на руках 3 паспорти однієї дитини, 1 - вже 4 роки не дійсний пробили дироколом у консульстві при подачі на новий, 2 - дійсний ще півроку, з декількома дійсними візами по заяві залишений на руках, не дирявили, 3 - новий, забрали пару днів тому. Всі паспорти можна залишати у себе, просто в Україні їх могли не дирявити, а тут недійсні пробивають. У мене всі паспорти, дійсні/ недійсні на руках там в першу чергу історії подорожей, які необхідні для того ж PR, не думаю, що хтось може втримати в голові всі дати
-
Вони можуть дати тільки тимчасовий номер по якому ви нічого не можете відслідковувати. Якщо вони дали номер який починається з Е то це тоді справжній номер аор. Ви просто не щрозуміли коли його отримали і по ньому млжна заалінкувати аплікацію у gc cabinet. Але ж знов таки там ви багато не побачите. З пошти дізнаєтесь набагато швидше
-
Час покаже
-
Ні, CUAET не є LMIA exemption code для будь-якої імміграційної програми Канади. Для AOS просто раніше досвід по CUAET work permit не дозволявся, потім обмеження зняли. На велику частину програм досвід по cuaet OWP зараховується як на закритому вп. До LMIA exemption code це не має жодного відношення