PR CUAET
-
Я робила інакше. З’вязувалася з Wes, оплачувала, перекидувало в Україну в апостиль, їм підгружала без перекладу, вони робили переклад, підтверджували, відправляли Wes, я отримала на електронну та по пошті від Wes у Канаді. Переклад на англійську у мене від наших на електронній пошті, і вони відправили мені оригінал перекладу по пошті теж
-
Вітаю! Скажіть будь-ласка це правда,що спочатку треба зробити переклад диплому в Канаді на англійську, а далі зробити його скан і вже потім завантажувати на сайт WES?
-
Не могу найти Испанию, многое вижу.. Испанию нет😞
-
Доброго дня,якщо не заплатив за біометрію при подачі заявки на федеральний рівень ,краще зараз доплатити і відправити через кризис форму ,чи почекати? Бо натрапила на таке повідомлення ,і думаю може краще зараз заплатити
-
Справки о несудимости t.me/canadakaknado/418490, t.me/canadakaknado/418507 - рукописная доверенность без заверения нотариусом, для получения справки о несудимости, заказанной на Госуслугах (РФ). t.me/canadakaknado/468785 - Турция t.me/canadakaknado/468785 - Мексика t.me/canadakaknado/455104 - Беларусь t.me/canadakaknado/442812 - Беларусь
-
Поделитесь опытом, кто брал справку о несудимости с Испании, с чего начинали?