PR CUAET
-
Спробую так дякую,я завжди обновляла і в 18:00 мене постійно викидало і немогла підтвердити особу і за той час жодного слота
-
Велике Вам дякую🫶🏻
-
Спробувала на Польщі ніби не викидає ,міняла з дитячого на дорослий і навпаки ,як буде в Торонто незнаю
-
Якщо його створити не потрібно кожного разу через дію підпис заходити чи як?
-
привіт! Третя моя спроба знайти свою аплікацію і третій оператор запевнює мене що нічого страшного те що він не бачить зараз мою аплікацію. Сказав чекати, якщо я бачу що алпікація сабміттед то нічого робити не потрібно, лише чекати і що офіцер 100% побачить, так як вона має бути в системі. Я запитала чи потрібно мені загрузити всі документи через веб форму він 10 разів сказав що ні, просто чекати. Але після цього чату (розповідей хто як шукає свої аплікаціїї) щось страшно "просто чекати"🙁
-
а для Едмонтона в той же час відкривається чи через 2 години?
-
Є. Моя донька. І ще багато людей. У іншій гілці про це розмова - Продовження WP
-
Дякую дуже
-
Всім привіт, в мене є LOI який я отримав в кінці липня де вказано що я отримаю стаді перміт після розгляду офіцера на кордоні, тому таке питання (я вже живу тут). Якщо йому щось не сподобається, чи може він окрім того що не видати мені мій стаді перміт ще й змінити CUAET Visitor Record на звичайний? Тому що якщо він змінить його на звичайний, то я більше не зможу податися ні на стаді ні на ворк перміт, бо з 28 серпня Канада це заборонила.