PR CUAET
-
[email protected] Відповіли через тиждень
-
Але з Канади їздять робити паспорт у Європу, Домінікану. І нормально. Можливо, мається на увазі інші послуги типу консульський облік.
-
Не зрозуміла "тримаєте". Так, зловила сьогодні слоти мені та чоловіку. Ви це маєте на увазі?
-
Всім привіт! Може хтось знає, чи можливо продовжити ворк перміт партнерці (common in law) на основі того що в мене буде ворк перміт на 3 роки? Ситуація така, що в неї термін дії паспорта закінчується в червні 2025 і ми ніяк не можемо зловити їй слот в консульство. Чи може їй краще поїхати в Україну і зробити паспорт поки не пізно?
-
Боже,боже…будьте добрее🙏 Кума поймала не сегодня. Я так же ловлю слоты с марта месяца и ничего.Поверьте,уже тоже нервы на пределе,ищу все возможные варианты.Вплоть ехать в другую страну
-
Питають якщо різні фамілії у мами і дитини минулого тижня у мене перевіряли
-
Треба літаком летіти
-
Подача 11.11.23, біометрія 29.12.23, eligibility немає. Дивлячись на те, що дати пропущені і у жовтневих і тепер у листопаді різні думки приходять в голову , може таке бути, що тим кого «пропустили» по якимсь причинам вирішили не давати ПР?
-
От серед списку документів потрібних при оформленні паспорта у Оттаві. Що може бути таким документом?