PR CUAET
-
Спасибо
-
Дякую
-
Підскажіть будь ласка хто нещодавно оформлював закордонний паспорт. Серед документів вказано що треба підтвердження адреси проживання(в Канаді). Який документ можна їм подати щоб це вважалося підтвердженням адреси проживання?
-
У мене така сама icторія , тато служив в Росії за Радянських часів , я також думаю чи буде запит🤷♀️, подались в грудні
-
А консульство? Не думаю, що вони Вам в Канаду вишлють. Але спитати можна 😊
-
Тільки спитайте попередньо в самому консульстві. Бо тут, наприклад, треба підтвердити адресу проживання в Канаді. Якщо готові їхати в Європу, то можна ще в ДП Документ подати, їхні філії є в кількох країнах ЄС.
-
Дякую
-
Доброго дня у нас сьогодні знову portal 2 але вже для нас батьків ❗️❗️❗️ 28 жовтня подача В грудні біометрія Еліджибіті в березні 13.04 Запит на чоловіка про військову службу 7.08 portal 1 23.08 portal 2 на дітей двох 4.09 portal 2 на нас ( після порталу 2 , 23.08 на дітей ми дзвонимо на гарячу лінію, питаємо чи все в порядку, кажуть так ми вітаємо називать дітей, ми кажемо а ми??? А що вам не було? Кажемо , ні … Дивно…. Пишіть в кризову 😳) Весело 🤯
-
Мабуть, є сенс вже чекати… бо розглядають як раз грудневих
-
точно що не Онтаріо )