PR CUAET
-
А в садик можно водить после окончания термина?
-
-
Доброго дня! Донька до 18 років заїхала в Канаду по ворк перміту з дозволом на навчання. Скільки годин можна їх працювати та чи взагалі є ліміти? Хтось каже, що вона може працювати лише 20 годин, бо навчання фул-тайм, інші кажуть, що вона може навчатись безлімітну кількість годин. Дякую!
-
Ви відправляєте скан-копії документів в Апостиль.юа, а вже вони потім передають інформацію у wes. Якщо з документами щось буде не ок- Апостиль сам напише що саме не підходить і треба виправити
-
Не отримувала АОР, тільки лист с запитом на біометрію отримала сьогодні Я так розумію, що АОР це окремий лист І мені здається, що це біометрію запросили для ворк перміт, а не для pr
-
Вам одразу після подачі документів мав прийти лист у кабінет, де про це все написано. Його треба показати працедавцю, якщо перміт закінчився. І там є дати, до коли Ви можете працювати без перміту.
-
В аккаунті на подовження ворк перміт один аплікейшн номер, а в листі запиті на біометрію - інший Тому я трохи заплуталась
-
У прикріплених є файл Освіта.pdf. В ньому прям покроково інфо і для відправки документів в Апостиль юа і по реєстрації кабінету в wes
-
Дуже гарно працюють, ми задоволені.
-
Для чого ви мішаєте подачу на продовження ВП і подачу на ПР, це абсолютно різні процеси У правому верхньому куті в запиті на біометрію є номер аплікації, починається на Е… це і є АОР Щодо інструкції як підвʼязати аплікацію до GC key - подивіться закріпленні (там загалом багато корисної інфи), або скористайтесь пошуком по чату