PR CUAET
-
Я обирала visitor visa-> visit family/friends, можливо треба обрати «туризм»? Для дитини не знаю тепер як знову заповнити. Всі можливі документи прикріпляла (новий паспорт доньки, старий з візою, новий і старий візітор рекорд, наші з чоловіком паспорти, візи, перміти, доки з банка, якась форма про сімʼю, в інвітейшн леттер написала свою ситуацію про новий паспорт….) 🤯
-
Людоньки а що то таке що без нешнл айдентіті пише що «missing information” а якщо добавляємо укр паспорт то компліт, невже вони там поправили форми що неможливо без них? Але ж для неповнолітніх нема паспорту @OstapBosak
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка чи маєте взірець заповнення форм для ФБР. Хочу спробувати самостійно заповнити але не все розумію. Буду дуже вдячна за допомогу
-
Ви хочете сказати, що цю форму треба загрузити без електронного підпису, правильно?
-
Я би обрав Non-University Certificate/Diploma. Обидва пункти підходять. Обирайте той, що вище за рівнем освіти. Юридичну оцінку дипломів все рівно робить тільки WES.
-
Я маю на увазі це поле.
-
Я особисто знаю людину яка отримала «так» з досить слабким кейсом. Але то було весною 2023 року
-
А є імʼя цього консультанта? Може я також її/його клієнт?
-
На маму получили 6 сентября АОР . Подача 26 декабря. Монреаль Квебек