PR CUAET
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, як підписати форму IMM 5283? Поле для підпису не активне, файл захищений. Дякую
-
От бачите. Я так і зрозуміла, шо то не консультант поганий, а тут народна творчість)
-
Щоб ви розуміли, я брала 4 консультації 2022-2023 і жоден не сказав мені про гуманітарну програму, хоча я ідеальний кандидат для цього. Мені навіть заміж пропонували вийти 🙈 І лише в цьому чаті я про неї (про програму) взнала, взяла ще дві консультації, де мені просто консультанти не заходили. Знайшла свого лише по рекомендації пана Остапа. Тому, на жаль, багато хто, багато в чому, не дуже компетентний.
-
У меня запросили свидетельство о рождении моего брата(он родственник из Канады)
-
Добрий день . У мене закінчується паспорт через 9 місяців , я б хотів податись на US visitor visa зараз , тому що знаю що на співбесіду потрібно довго чекати . Зараз у процесі виготовлення нового паспорту. Чи можна буде якось замінити інформацію про паспорт потім ?
-
На момент подачі аплікації головний аплікант повинен знаходитися в Канаді ,це обовʼязкова умова . Він має підписати аплікацію і зробити submit аплікації ,не можна бути за межами Канади в момент подачі заявки.