PR CUAET
-
До 12 лет ребенок не нужен. Только его документы и фото 10*15 С 12 лет ребенок нужен (снимают отпечатки)
-
я пока в голове рисую только один сценарий, но это догадки, тк участник не ответил на уточняющие вопросы. теоретически, если человек вьехал, но на момент подачи у него уже был утрачен статус, например, закончился вп, тк короткий, а он на продление не подал или он получил vr и он тоже закончился, то при подаче он по факту в канаде, но уже без статуса.
-
Ну я 350$ відвалила 🙈 щоб почути що мені найкраще переїхати бо в Онтаріо для мене нічого немає 😂
-
-
Можно ли получить обновленный WP на новый паспорт? Благодарю.
-
Вітаю. У мене таке питання. Я прилетіла до Канади у липні 2024 отримала Work permit терміном на один рік (до липня2025) так як у мене закінчується паспорт ну і звісно віза у липні 2025. Зараз я зробила новий паспорт.Які мої дії,чи можу я податися знову на візу CUAET? щоб в подальшому продовжити WORK PERMIT?
-
дарма ви так.. якщо Вам приходить лист потрібно було лише зайти у час коли появляються слоти і вибрати день через місяць або два (ну крайній термін це до кінця року) від дня коли прийшов лист, а так ви просто впустили свій шанс.
-
👍👍👍👍