PR CUAET
-
Візьміть консультацію обов'язково. У вашому випадку у зв'язку з інвалідністю можуть бути нюанси з оформленням гуманітарної справи. А можливо в залежності від того що саме за інвалідність у вас буде шанс пройти і по провінційній програмі. Зараз терміни розгляду по гуманітарної такі що простіше буде отримати по економічній програмі (і дешевше) запросивши виключення по медицині.
-
Так, бо мені прийшов дозапит і я знову через цю форму надсилала. Думаю, всі документи "падають" в одне місце
-
Можливо вона боїться , що ви получите PR і заберете дитину в неї, а вдруг в неї не вийде PR , зазвичай жінки прокручують1000 варіантів в голові, не думаю , що вона робить це з ігнору до своєї дитини… спробуйте не грузити її а нормально поговорити , можливо підіть на якісь її прохання … просто ну дуже дивно , що мама б могла ігнорувати долею своєї дитини… бажаю вам , щоб все владналось🙏..дуже шкода дитини ☹️
-
Слоти будуть через вівторок. Але раджу дивитися щовівторка від 17.55 до 18.30. Щодо черги, то хтось писав, що вже рік чекає і без результату. Слоти швидше зловити самому
-
Якщо в Європі надумаєте - то просто треба ще раз заповнити анкету DS160 і оплатити кошти за співбесіду.
-
Ми також подалися на стаді перміт в березні і вже 6-й місяць тиша. Крім дзвінків в контакт центр і crisis form ніякого іншого контакту з IRCC немає - туди неможливо піти, щоб поспілкуватися з живою людиною. Але в нас є ворк перміт - тому ми в офіційному статусі. Я думаю, що вам негайно треба податися на новий ворк перміт. Бо з тими study permit взагалі якась незрозуміла ситуація. В нас також навчання почалося 4 вересня😢
-
Дякую😂 Якщо цього програма не вимагає ми не будемо робити wes
-
Вы можете это всё в объяснительной написать. И может офицер пойдет на встречу. Позвоните узнайте сначала. Зачем ребенка откреплять.
-
Вы когда подали заявку? АОР уже получили? Он депендант и я не думаю что так будут придираться. Тем более Канада знает о проблемах с этими документами с украинского консульства