PR CUAET
-
Вітаю) Щось я заплуталася 🤯 Будь ласка, підкажіть: якщо я знаходжусь в Канаді , є перміт з позначкою CUAET, який отримано у 2023 році і він закінчиться у лютому 2025 (як і паспорт) - чи можна ще подаватися по програмі CUAET на подовження перміту (після подовження дії паспорта) ? Тобто чи існують ще якість варіанти для українців? Чи вже лише на загальних умовах, тобто лише після отримання LMIA? Дякую!
-
Так, була продовжена можливість подаватись на ВП до 31 березня 2025 року для тих хто по CUAET та якщо ви знаходитесь в Канаді, і отримати ще до 3 років сам ВП чи до кінця дії паспорта(якщо закінчується раніше 3-х років). І немає різниці скільки у вас ще часу залишилось у самого ВП, аби був дійсний на момент подачі. Але вже треба буде заплатити 255 CAD за подачу заявки на продовження.
-
Ще з лютого хтось чекає на відповідь по продовженню WP?
-
Можна надати документ підписаний з лендлордом про аренду. Там вписані всі проживаючі. Хелс карта також з адресою. Чек про сплату за житло.(+копія паспорту того з батьків хто сплачував чек) Довідка з школи, якщо вона з вашого дістрікта і там вказана адреса проживання. Ще є купа варіантів)
-
перше посилання в гуглі www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html
-
треба дивитись, можно просто заглуглити чи в пошуку цього чату. не хвилюйтесь це 101% офіційна інфа 😁
-
Складне питання. Простіше скілед по ідеї бо не потрібно ні wes ні тесту з англ. А швидше мало б бути EE по ідеї. Самі терміни загалом дуже рандомні, як пощастить. По складності також, не вгадаєш де на що прийде дозапит.
-
Привіт. Я не мужу знайти вільних дат на продовження закордонного паспорту (для себе). Хто знає як зараз швидко це можна зробити. Цікавить період до 6 міс. Чи іхати до Європи?
-
хто знає якщо пройшло більше ніж рік з медичного огляду, його потрібно знов проходити? чи старий підійде?
-
Ну листа до Member of Parliament мають право писати лише громадяни Канади або ті, що мають статус PR. Це як в нас депутатське звернення - звертатися зі скаргою можуть виборці. А ми є тимчасовими резидентами. Напишите потім, чи розглянули ваше звернення.