PR CUAET
-
Доброго дня . 1. Скажіть будь ласка, які документи потрібно взяти від роботодавця при звільненні? Reference letter, job offer і що ще? Чи потрібно брати форму Т4? 2. Reference letter, job offer потрібно зробити самостійно і тільки дати на підпис чи як?
-
Привіт всім.Підкажіть будь ласка який наступний крок після біометрії на федеральному.До чого ще готуватися і що чекати ?
-
А подовжити WP без дійсного паспорту теж не можна?
-
На сьогодні я ніде не зустрічала інформації, що паспорти, які закінчилися, вважаються дійсними. А якщо немає дійсного документа - самі розумієте
-
Добрий день.Підкажіть будь ласка,чи все ще потрібні дійсні закордонні паспорти для подовження WP чи може щось вже змінилось?
-
Добрий день! Така ситуація, у чоловіка закінчується паспорт в березні 2025 року, ми подалися на ПР в травні, думаю скоро повинні отримати АОР, десь бачила, що можна написати листа, щоб швидше розглянули справу, але не знаю куди треба надіслати цього листа, може хтось під сказати ? Дякую 🙏
-
Ну, в будь-якому кому випадку термінів типу року нема і все має бути ок. Або пошук по гілці «кризова форма» яку хтось колись кидав.
-
хто за допомогою якої програми підписували аплікацію?
-
А на який документ Ви будете його подовжувати? У Вас має бути дійсний паспорт.
-
Як паспорт впливає на пр ? Він потрібен для виїзду/вʼїзду за кордон.. в середині країни можна користуватись місцевим ІД.