PR CUAET
-
Вітаю з eligibility та дякую за ваш досвід:)
-
Я знаю, там коли заповнюєш заявку на порталі, написано, що ніби не можна друкувати і сканувати форму. Це дуже дивно стосовно цієї форми, оскільки в шапці цієї форми написано, що декларація має бути зроблена в присутності особи, яка може засвідчувати такі декларації - "in the presence of a person who, by law, is authorized to receive a solemn declaration". Тому ми з подругою поміркували, знайшли найближчих до нас Commissioner of oaths, прийшли до них з паперовою формою, підписали, заплатили по 5 дол, зісканували, додали до справи. Проблем ніяких не було, вже маємо підтвердження eligibility. Хоча в цьому чаті також є люди, які заповняли і підписували цю форму електронно.
-
Мы в прошлом году пытались сделать в Киргизстане, муж там был по делам, и ему отказали, потому что мы там не проживаем. Вообще у них на сайте написано, что нужно основание на пребывание (виза, разрешение на работу) и регистрация по месту житель тва. Это и стало формально причиной отказа для принятия документов. Поэтому я бы точно списывалась с консульство перед тем, как покупать билеты. Удачи. Мы будем пробовать США
-
Чоловік питав про реєстрацію у додатку Резерв+, щоб зареєструватися там, потрібно було оновлювати дані. А я маю на увазі що є альтернатива одразу отримати витяг з QR кодом для консульства, трошки простіше та не потребує підтвердження номеру телефону та інше. Але має бути ЕЦП (електронний підпис) в наявності для цього
-
Привіт. Нам вдалося реалізувати ще один благодійний проект. На зібрані кошти 8️⃣5️⃣0️⃣0️⃣0️⃣грн від розміщення реклами в чаті закупили генератор живленя одному медичному батальону який евакуює поранених з "горячих" місць Харківщини. Дякую партнерам за підтримку цього проекту: Міграційний консультант @OstapBosak Іпотечний Брокер Борис Сапожников @BorisYRMA Бухгалтерські послуги Olha Yevtushenko Canadian Accounting & Tax Corporation @Catcorporation2024 Юридична компанія Гросмейстер (довідки про несудимість з різних країн, переклади і нотаріальні послуги) @Margo2145 Дипломований перекладач Юлія Михайленко @ProfTranslation1 Мовна школа Haven @haven_language_program Міграційні та нотаріальні послуги #Somira