PR CUAET
-
Вам не потрібно нічого робити додатково. З нашого досвіду, до подачі по програмі, чоловік не один раз виїздив з Канади у відрядження. Нічких штампів не ставлять. Дата останнього в’їзду просто вказується в формі. Після подачі 28.10.23 він знову поїхав з Канади у відрядження 11.11.23 року. Коли ми отримали в лютому 24 року eligibility passed, то там вже стояла дата останнього заїзду в Канаду листопад. IRCC має всю інформацію! Вам не потрібно грузити собі голову! Чоловік - головний аплікант. Ми вже з PR.
-
Питания виникло тому, що в Guide є вимога надавати свіжу копію паспорту з печаткою про вʼїзди. Ми почали дивитися - так, не тільки у доньки немає печатки про другий вʼїзд, але й у мене в канадському паспорті немає таких штампів.
-
У мене є штамп в паспорті, коли виїзжали в ЄС. По ЄС далі немає але все треба вказувати в формі про родорожі.
-
В ковидные годы вроде ставили.
-
Дивно. Чим аргументують?
-
Саме цікаве що зараз ані Волмарт ані Staples вже для дітей не роблять
-
Цікаво, а як щодо перетинів кордону в ЄС?
-
Сімʼя моєї доньки і взагалі проживає у Польщі з 2014 року. Багато їздили по Європі, нема даних, коли саме.
-
Ми подавали але це не є обов’язковим. Просто вони у нас були перекладені, то ми їх додали. Не пропадать же перекладу 😁
-
Скажіть, будь ласочка, а внутрішні паспорти ви надсилали?
-
Тут проблема ось у чому. З трьох внутрішніх паспортів на сімʼю два прострочені. Я такий LOE накатала, з посиланням на постанову Кабміну про те, що паспорти вважаються дійсними.
-
Вони не потрібні по цій програмі. У нас теж були але не подавали
-
У багатьох така історія. Треба згадувати по фото в телефоні, в пошті шукати бронювання готелів
-
У нас так само є переклади документів про навчання. До речі їх хтось надавав?
-
Ніяких додаткових документів в Канаді університети не запрошують і нічого довчатися не треба - ну хіба що ви хочете підвищити свій рейтинг. Наш український атестат абсолютно достатній для поступлення. Вони беруть оцінки по тим предметам, які вказані як необхідні на сайті універу і ще плюс рахують середній бал атестату - в них є шкала конвертації нашої 12- бальної системи в іхні відсотки. В Канаді не враховують результати ЗНО. А от в Штатах навпаки, якщо ви поступаєте на математичні спеціальності - наприклад комп.науки - то вони вимагають ще результат нашого ЗНО. А у вас атестат якого року випуску?
-
І все було нормально з прострочкою? Власне, я ось чому. У старшого онука паспорт закінчився у 2023 році. Але таку дату система не пропускає. Тому я поставила 3000/01/01 і написала пояснення.