PR CUAET
-
А в какое время выкладывают слоты? Может кто-то знает
-
Вроде как да
-
Погоджуюсь А можна детальніше щодо Європи? Бо ж ми якраз через ЄС будемо летіти?
-
Программа зараз злегла ?Не можу зайти
-
Взагалі можливо спіймати слот в вихідні дні ?Або коли краще дивитись ?В який час ,день ?
-
Паспорт дитячий
-
Юфою висить вже півроку. Ще в липні подали знайомого на юфою і нічого абсолютно
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr @VladKnsh Гарних усім вихідних 😎
-
Вітаю Вас )) Гарні новини. Я так бачу, всім кому видали сертифікати , всі чекали ~5 місяців
-
Можливо хтось вже стикався з ситуацією коли що в чек-листі нових два документа , але слотів для загрузки під ці два документа ( декларація й бізнес ліцензія ) не має , що робити в такому випадку й якщо не відправити то чим це може обернутись , чи за звичай офіцер робить до запит ?
-
Підкажіть будь ласка, 🙏🏻 як працює консульство в Оттаві? Щоб забрати паспорт. Чи працює 30.12, 31.12? 2.01, 03.01? Можливо хтось знає графік роботи? Чи потрібно записуватись щоб забрати паспорт в Оттаві?