PR CUAET
-
Підписати петицію про призупинення показу “Russians at War” на TIFF можна за посиланням www.change.org/p/urge-tiff-to-cancel-russians-at-war-a-film-normalizing-russian-atrocities?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0LLJdXmmlwY8vgOtZSJ5kZLRtpDaywDVX9U6kxl8edKBNbEtLzeE4BVfY_aem_PgB66vWKcmyQEmAiuk6FUg
-
Підписати петицію про призупинення показу “Russians at War” на TIFF можна за посиланням www.change.org/p/urge-tiff-to-cancel-russians-at-war-a-film-normalizing-russian-atrocities?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0LLJdXmmlwY8vgOtZSJ5kZLRtpDaywDVX9U6kxl8edKBNbEtLzeE4BVfY_aem_PgB66vWKcmyQEmAiuk6FUg
-
Ребята, кто недавно ездил в Оттаву оформлять паспорт, есть ли какие то изменения в самом процессе по ряду документов или ещё чего?
-
Добрый день! Есть кто то, кто служил в армии Израиля? Есть вопрос, как правильно заполнить даты службы с учетом милуима? (Милуим- резервисткая служба. При потребности могли вызвать в милуим на 2-3 недели) Или нужны «сухие» даты службы?
-
У мене всі переклади були з України все підійшло
-
Як отримати PR по гуманітарній програмі? Це найчастіший запит від українців та водночас програма, яка має багато нюансів, що потребують уточнення. З огляду на численні звернення - консультація щодо гуманітарної програми ❗️БЕЗКОШТОВНА❗️. Для отримання безкоштовної консультації - напишіть нам в телеграм інформацію про вас: - склад сім'ї - вік - де живете та ким працюєте - коли приїхали в Канаду. Вкажіть ваш імейл телефон для зв'язку. Телеграм бот: t.me/Somira_bot #реклама #SOMIRA
-
Надсилали також пусту форму і приклали пояснювальний лист: не служив, навчався в університеті, народилося троє дітей, покинули Україну без порушень. Вже маємо pr
-
Не знаю, может несколько месяцев. Не следил за новыми законами и обновлениями
-
У посольстві приймають тільки витяг із резерв+, чи можна подати витяг із дії? Так як резерв+ не працює коректно і не має можливості зареєструватися..
-
Я спеціально прикладала переклад саме від апостилю, бо підозрюю, що wes разом із евалюацією, яку надсилає до ircc, надає ще й переклад, який вони отримали від апостилю. Тому щоб не було різночитання з перекладами, я не стала замовляти окремий переклад. Я тільки-но отримала aor, тобто як мінімум на цьому етапі переклад від апостилю підійшов.
-
А у яки дати/чи дні приблизно зʼявляються слоти у Єдионтоні ?