PR CUAET
-
Щойно відвідав Консульство в Оттаві: Паспорти, статус яких *виготовлено але не доставлено до консульської установи* та які були надруковано до кінця липня будуть видавати після 25 вересня
-
Шановні участники! Я розумію що питання пошуку слоту дуже болюче для вас, але Прохання (вірніше ВИМОГА) N1: поважайте модераторів, які тут волонтерять. ВИМОГА N2: за платні послуги по допомозі/продажу слотів зразу Ban. Навіть просто за обговорення вирішення проблеми таким чином. Без попередження, без розбору. Прохання відмічати мене @prcuaetua при наявності таких повідомлень. При сутичках та флуді будь-ласка відподайте на проблемне повідомлення /report
-
У мене попалась дуже схожа вакансія до того що я робила в корпорації в індустрії FMCG до цього. Тому корективів було дуже мало, але я додавала фрази, які мене могли трошки відрізнити серед інших кандидатів. Думаю мені допомогли такі тези як «successfully reduced outstanding payments by 80%”. Це до прикладу, і звісно постаратись зробити ідеальне резюме під вакансію, ну щоб виглядати ідеальним кандидатом
-
Сьогодні висвітилося FD
-
Поки не додзвонилась
-
Хто володіє інформацією як швидко доставляють паспорти дип. поштою ? Чи є сенс заплатити за пришвидшену доставку ?
-
У мене є документ з qr кодом, Але там позначка. Оновлюється теж без яких проблем.
-
вы подали все правильно. на стороне ircc каким то чудным образом анкета в базе кодируется, как TR to PR. ведь именно это выбирают участники, когда в gckey подтягивают анкету к своему кабинету. тут ничего удивительного. удивительно то, что файлы не видны, которые подгружались. и это тоже уже не удивительно. была участница, у которой оболочка анкеты есть в системе, а файлов нет. пусть выясняют, а вы их теребите с определенной частотой, потому что может быть: -говорящая голова слепая -временный глюк в системе -постоянный баг и анкету надо вручную дозагружать ircc, как это случилось с одной из участниц
-
Точно. С документами все ок, это avast стоит как дефолтный pdf reader. Наверно)
-
Доречі у кого є американська віза, То вас можуть прийняти
-
Ні, в ноутсах було написано «security: not started»
-
Я якщо чесно сам не знаю за що
-
я б радив би написати їм листа і запитати що робити в такому випадку, тому що на офіційному сайті не сказано про це нічого, там сказано лише про те що виповинні надати QR код, який у вас є. Але щось мені підказує що там повинно бути все "чисто" без якихось проблем і тоді ви зможете податися на новий паспорт: "Для отримання консульської послуги електронний військово-обліковий документ має бути достовірним і актуальним, тобто сформованим не раніше, ніж за 3 дні до звернення до консульської установи. Якщо документ старіший за 3 дні, перед зверненням слід заново сформувати його в електронному кабінеті призовника."