PR CUAET
-
Ось і у нас так було, ми дзвонили в CRA і один їхній супер досвідчений спеціаліст порекомендував вказувати що я separated, ніби так правильно (я вказала йому про свій marital status, що мій чоловік не в Канаді). Після того почались наші пригоди з CRA👎 Рекомендую подзвонити їм, це дуже складно, але краще бути впевненою.
-
А потрібно подаватися на стаді перміт чи на візітор рекордс, якщо дитині 9 років?
-
Доброго дня, хтось робив довідку про відсутність судимості в Канаді ( Police certificate) для особистого використання ( для іншої країни ) Як вона виглядає та на якому саме рівні ви її робили. Дякую
-
Ввтаю! Хто небудь стикався з отказом на подовження WP? Що робити ?
-
Ви на чоловіка заповнюєте окрему форму СТВ9, а у вашій формі RC66 ставите галочку там де написано Your spouse or common-law partner is a non-resident of Canada. І перед цим вказуєте його адресу за межами Канади. Я маю відео, де про всі ці форми розповідаю та показую як заповнювати. Можете написати мені в особисті, я скину вам відео.
-
Підкажіть ,будь ласка, чи має спеціальність диплому на 100% співпадати зі строкою "Major" в документі який присилає WES? Дякую за відповідь.
-
Так само як живуть мільйони людей по всьому світові 😁
-
Ми дитині зробили візітор рекордс, я не можу найти на сайті як мені податися з цим візітор рекордс на нову візу?
-
Час по тому консульству, в яке будете їхати. Я ловила Оттаву, то по часу Оттави.
-
Я б подавалась на стаді перміт, бо візітор рекорд не зручний хто подорожує, треба по повернені його робити заново.
-
Коли будете подавати наступну податкову треба буде вказати Medical practitioner fees If the medical practitioner charged a fee for completing the DTC application or for providing information, you may be able to claim the fee as medical expenseon lines 33099 or 33199 of your tax return.
-
Я бачила новини як 15-річні підлітки помирають тут від передозу прямо в школах. Бачила новину як підлітки майже до смерті забили однокласницю тут. Тож гарне майбутнє доньки залежить далеко не від країни проживання 😅