PR CUAET
-
Доброго вечора, спільното! Плануємо подаватись на РR по програмі Skill worker oversees. Чи є взагалі різниця по якій професіі подаватись, відпрацювавши півроку? Чи може подаватись людина з низькокваліфікованою професією такою як housekeeper? Наперед дякую!
-
Мій приклад - я вже маю ЕЕ профіль. Хочу подати на Alberta Express Entry. General. Чи можу я прямо зараз податися на нього? Щоб можливо отримати 600 балів від провінції? Потім 30 вересня відкриють албертійску звичайну програму- можу я ще і туди податися ? І чекати де мене оберуть ?
-
t.me/prcuaet/1783/219337
-
t.me/prcuaet/1783/268402
-
Огромное спасибо! А обычно через какой период после подачи приходит такой запрос? Приблизительно?
-
-
t.me/prcuaet/1783/288054
-
В Дії цього року змінився формат справки. Тому всі хвилюються
-
Украина и фактор войны Адаптация в Канаде Интересы детей Медицинские факторы
-
Я знаю. Дякую. Сама давно подалася. Але все одно є спільні « точки соприкосновения»
-
Як я розумію, коли ви будете створювати аплікацію на сайті Альберти , ви можете подати тільки на звичайну провінційну програму без ЕЕ, тоді не має значення чи є у вас ЕЕ Профіль, вибудете по звичайній йти і чекати на express of interest від Альберти. Або - ви можете обрати аплікацію по ЕЕ з провінціалтною підтримкою, тобто щоб вам провінція дала 600 балів, які додадуться до ЕЕ профілю. І тоді ви вже маєте бути в системі ЕЕ. Але не можна на обидві податися одночасно і чекати що вигорить десь швидше.